Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"

Η Φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από γονείς και μαθητές από όλη την Ελλάδα τις προηγούμενες χρονιές, ξεκινάει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πρόγραμμα επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, σε συνεργασία με γνωστό διαδικτυακό φροντιστήριο για την σχολική χρονιά 2016-2017.


Μετά την επιτυχία του προγράμματος και την αυξημένη ζήτηση από μαθητές σε όλη την Ελλάδα, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν σε παραμεθόριες περιοχές.

Τα μαθήματα αφορούν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου σε όλα τα μαθήματα του σχολείου και πραγματοποιούνται μέσω της εύχρηστης, ειδικής πλατφόρμας διαδικτυακής διδασκαλίας του φροντιστηρίου. Η παράδοση των μαθημάτων γίνεται από έμπειρους καθηγητές.

Το πρόγραμμα ισχύει για εγγραφές έως τις 31 Αυγούστου 2016. Από εκεί και πέρα οι αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση, για όλες τις κατηγορίες.
Για ερωτήσεις σχετικά με την διαθεσιμότητα θέσεων στα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» και την δράση μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 6989409252(11.00πμ-18.00μμ)

info@oloimazi.org
Επισκεφτείτε την σελίδα μας ενημερωθείτε για τις δράσεις μας και γίνετε μέλη:www.oloimazi.orgΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο