Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ - Γιατί τελείωσαν οι Πρωθυπουργοί.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

«Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο η εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τιμήν της ελληνικής ομάδας που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Παρόντες ήταν οι 47 από τους 93 αθλητές και αθλήτριες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στη Βραζιλία. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου και την παρουσίαση της ελληνικής ομάδας. Εκεί βρέθηκε και ο 76χρονος τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ ως Ολυμπιονίκης, καθώς το 1960 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης με το σκάφος του “Νηρεύς” στα σκάφη τύπου “Ντράγκον” στην ιστιοπλοΐα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του συγκινήθηκε πολύ. Κρατώντας μπαστούνι στο χέρι, σε έντονο συναισθηματικά κλίμα, ο τέως βασιλιάς παρέδωσε βραβείο στην αθλήτρια της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου.
Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, λύγισε: “Αυτό που δεν γνωρίζουν οι Έλληνες και καλό είναι να το μάθουν ότι οι αθλητές κάνουν μεγάλη προσπάθεια και ως εκ τούτου, τους ευχαριστώ κυρίως που μας έδωσαν ένα χαμόγελο αυτές τις δύσκολες μέρες και κύριε πρόεδρε ευχαριστώ για την ενίσχυση” είπε, για να εισπράξει το χειροκρότημα των παρευρισκομένων αλλά και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Κωνσταντίνος ως πηδαλιούχος του σκάφους με πλήρωμα, τους Οδυσσέα Εσκιτζόγλου και Γιώργο Ζαΐμη, χάρισαν στην Ελλάδα το πρώτο της Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο, από το 1912 (όπου η Ελλάδα κατέκτησε στην Στοκχόλμη δύο μετάλλια με τον Κώστα Τσικλητήρια) κερδίζοντας στην κατηγορία Ντράγκον της ιστιοπλοΐας, στον Κόλπο της Νάπολης στην Ιταλία». Αυτά γράφει ο ιστότοπος newsbeast.gr, την επομένη 20 Σεπτεμβρίου 2016 της εκδηλώσεως στο Ζάππειο Μέγαρο (αυτή η είδηση μονοπώλησε τα ΜΜΕ αλλά και τα social media)…
Μια σημαντική επιστολή από το Φιλίππειον Ίδρυμα.

Το παραπάνω ρεπορτάζ είναι ακριβέστατο, εκτός της αναφοράς: “τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ”…
Και αντί της όποιας δικής μου απαντήσεως, είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω τι ακριβώς λέει γι΄ αυτό το θέμα η επιστολή που έλαβα από τον Πρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Φίλιππος Β΄ Βασιλεύς της Μακεδονίας, Χρίστο Γούση, που αναφέρει τα παρακάτω.
«… Είχα παραβρεθεί, ως μέλος του ελληνικού ινστιτούτου ναυτικής τεχνολογίας σε μια διάλεξη που έγινε στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Μετά τη λήξη της διαλέξεως και κατά την  έξοδό μου, υπήρχε μια ομάδα ιστιοπλόων, νέων σε ηλικία, που συνοδεύονταν από τους εκπαιδευτές τους και κοίταζαν το σκάφος “Νηρεύς” με το οποίο ο τότε διάδοχος Κωνσταντίνος, κέρδισε το Χρυσό Μετάλλιο, στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ρώμης το 1960, στα σκάφη τύπου “Dragon”.
Στην εξιστόρηση των γεγονότων, σχετικά με το σκάφος “Νηρεύς” και το χρυσό μετάλλιο, που τους διηγούνταν οι εκπαιδευτές τους, ονομάτιζαν τον τότε διάδοχο Κωνσταντίνο, ως “Γκλύξμπουργκ”.
Ένας εκ των εκπαιδευτών ήταν φίλος μου και μέλος του ελληνικού ινστιτούτου ναυτικής τεχνολογίας. Τον κάλεσα διακριτικά και του εξήγησα ότι ο όρος “Γκλύξμπουργκ” είναι κατασκευασμένη ύβρις από συγκεκριμένους “προοδευτικούς”, πολιτικούς κυρίως, η οποία έχει περάσει και συντηρείται από τα ΜΜΕ, τροφοδοτώντας μεγάλες μάζες Ελλήνων με ιστορικές ανακρίβειες.
Τον ενημέρωσα επίσης ότι το “Γκλύξμπουργκ” είναι τοπωνύμιο στο Σλέσβιγκ της Πρωσίας όπου η Βασιλική οικογένεια τότε της Δανίας, διατηρούσε κάστρο. Είχε οικοδομηθεί ανάκτορο (1582) το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα το αυτό όνομα, που το περιελάμβαναν στον Τίτλο τους οι Δούκες που διέμεναν σε αυτό. Όταν ο Γεώργιος ο Α΄ έφθασε στην Ελλάδα, έφερε τον τίτλο του πατέρα του: “Πρίγκιπας του Σλέβιχ – Χόλστεϊν, Σόνεμπουργκ, Γκλύξμπουργκ”.  Περιελάμβανε δηλαδή ο τίτλος του, τα Δουκάτα που ανήκαν στην οικογένεια.
Τέλος του ανέφερα ότι το πραγματικό επίθετό, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου είναι: Χριστιανός Ρομανώφ. Από τον παππού του Γεώργιο Α΄, Χριστιανός Βασιλεύς της Δανίας, και από τη γιαγιά του Όλγα (Κονσταντίνοβνα), που προέρχεται από τη Δυναστεία των Ρομανώφ…».

Πυκνώνουν οι εκδηλώσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις μελών της τέως βασιλικής οικογένειας.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη η “αριστερή” κυβέρνηση διά της εκπροσώπου της, υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης), Βουλευτίνας Σερρών των ΑΝΕΛ, Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διά του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστας και βέβαια ο Δήμος Θεσσαλονίκης διά του αριστερολάγνου Δημάρχου της Γιάννη Μπουτάρη, στήνουν άγαλμα της Βασίλισσας Όλγας 3,5 μέτρων.
Στις 14 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση του τέταρτου ετήσιου Συνεδρίου “Athens Democracy Forum” μεταξύ των προσωπικοτήτων που έλαβαν μέρος ήταν και ο Πρίγκιπας Νικόλαος. Και έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, στον Πρίγκιπα Νικόλαο.
Τέλος, στις 19 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προς τιμήν της ελληνικής ομάδας που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, συμμετείχε με την παρουσία του ο πρώην Ολυμπιονίκης και τέως Βασιλέας Κωνσταντίνος.
Κατ΄ αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται αργά αλλά σταθερά η εξομάλυνση της απομάκρυνσης του ελληνικού λαού από τη Βασιλεία, με την σημερινή αναγκαιότητα της επαναφοράς της. Μια προσπάθεια στην οποία μετέχουν και τα ΜΜΕ από τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο. Η οποία βρίσκεται σε ένα θανατηφόρο σταυροδρόμι που δεν μπορεί ουδείς να βάλει κανόνες. Από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ βουλιάζει στα βρομόνερά του και η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν εισπράττει τις τεράστιες αυτές απώλειες. Από τη στιγμή που η ΝΔ παραμένει ένα φεουδαρχικό και αλαζονικό κόμμα. Μια πιθανή εναλλακτική λύση που όμως δεν είναι λύση…         

Το απόθεμα Πρωθυπουργών τελείωσε για τους “δανειστές”.

Με την επιβολή του πρώτου Μνημονίου ο κύβος ερρίφθη…
Οι Πρωθυπουργοί θα είναι συνολικής διάρκειας 2 ετών. Θα πρέπει να αλλάζουν σύντομα από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις τους ήταν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Όταν λοιπόν, η χύτρα είναι έτοιμη να εκραγεί, απαιτείται άμεση εξαέρωση. Δηλαδή, να εξαερωθεί η οργή του ελληνικού λαού με έναν άλλο Πρωθυπουργό. Που θα επαναλάβει τις ίδιες ανεφάρμοστες υποσχέσεις με τον προηγούμενο. Με λίγα λόγια, αλλάζουμε Πρωθυπουργό όταν ο λαός τον πάρει χαμπάρι. Αυτό έγινε με τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Τσίπρα. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι ο επόμενος, γιατί ο λαός τον έχει πάρει χαμπάρι πριν τον κάνει Πρωθυπουργό.
Με απλά ελληνικά, μας τελείωσαν οι Πρωθυπουργοί…

Αλλάζει το Πολίτευμα.     

Γι΄ αυτό οι “φίλιες” δυνάμεις (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και εσχάτως Ρωσία) έχουν λάβει την απόφαση αλλαγής του Πολιτεύματος. Επαναφέρουν τη Βασιλεία που ως αντίδωρο θα λάβει την απάλειψη του Δημοσίου Χρέους.
Θυμηθείτε τι έγραφα πριν από μήνες:
«Τα ΜΜΕ συλλήβδην θα απαξιώνουν το σημερινό πολιτικό Σύστημα στην Ελλάδα, προωθώντας την ανάγκη δημιουργίας κάτι άλλου που θα πρεσβεύει το νέο και άφθαρτο στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα. Στη συνέχεια πιθανώς θα δημιουργήσουν αγιογραφία μελών της τέως βασιλικής οικογένειας, όταν αυτά τα ίδια ΜΜΕ, επί σειρά δεκαετιών απαξίωναν και ξευτέλιζαν τον τέως Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνο, με χαρακτηρισμούς του τύπου, Γκλύξμπουργκ, κοκός, De Grecia κ.α. τέτοια τσιτάτα… η Βασιλεία θα καταγγείλει την γερμανική κυριαρχία της Ελλάδος μέσω των Μνημονίων, με διαγραφή του Δημοσίου Χρέους. Με ταυτόχρονη επιστροφή στη δραχμή σε σύνδεσή της με το δολάριο. Άλλωστε, θυμηθείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το δολάριο σε κρατικό κανάλι στις 30 Δεκεμβρίου 2012, όπου ισχυρίσθηκε πως “η λύση είναι η διαγραφή του χρέους, όπως ρεαλιστικά μας προτείνουν οι πραγματικοί μας σύμμαχοι, που είναι μόνο οι ΗΠΑ και οι χώρες του ΔΝΤ…”».

Επί του πιεστηρίου.

Η σημερινή κυβέρνηση θα πέσει με εντολή των ΗΠΑ.
Θα βάλει το χεράκι του ο Πάνος Καμμένος.
Άλλωστε, έπαιξαν το ρόλο τους, τα ταξίδια του στις ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ τον θέλουν στη Δεξιά.
Ρωτήστε την αριστερά – αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ρωτήστε τους γιατί δεν τον τελειώνουν;
Επανέρχομαι…  



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο