Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Ο Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟ ΔΡΟΜΟ 2016!!!

Tο διήμερο 30 Σεπτεμβρίου με 1 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο 34ος Σπάρταθλος δρόμος, που διοργανώνει ο Διεθνής Σύνδεσμος ''Σπάρταθλον'' από το 1984.Πρόκειται για έναν διεθνή ιστορικό υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου, 246 χλμ, χρονικού ορίου 36 ωρών, από την Αθήνα έως τη Σπάρτη,στα βήματα του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη το 490 π.Χ.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος 392 δρομείς υπεραποστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικο. Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας θα τιμήσει με την παρουσία του και αυτόν τον ιστορικό υπεραγώνα με τη συμμετοχή τριών καταξιωμένων δρομέων υπεραποστάσεων,του Κοφίνη Κων/νου, του Χρήστου Δημήτρη και του Σκουρτανιώτη Ιωάννη με εμπειρία και διακρίσεις σε παλαιότερους Σπάρταθλους δρόμους αλλά και σε πολλούς άλλους αγώνες μεγάλων αποστάσεων.
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των αθλητών,στο δυναμισμό και την αγωνιστικότητά τους,εύχεται να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στην τιτάνια υπερπροσπάθειά τους πραγματώνοντας ο καθένας τον προσωπικό του στόχο αλλά και υψώνοντας ψηλά την σημαία του συλλόγου .
Το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Μ. Θήβας


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο