Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ… ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πέρασε στα πολύ ψηλά των Συστημικών ΜΜΕ η μεγάλη κατ΄ εμέ είδηση της παρουσίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη με τίτλο: “Εκπαίδευση: Ελεύθερη επιλογή ή μια γάτα που γαυγίζει”. Και παίρνει μεγαλύτερη αξία η είδηση από τη στιγμή που ήταν μεταξύ των παρουσιαστών του βιβλίου του κ. Αβραντίνη, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Όπως επίσης, παρουσιαστές ήταν η Πρόεδρος του Δικτύου για την μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη (σαν αυτή που έκανε ως υπουργός Παιδείας) Άννα Διαμαντοπούλου. Όπως και ο καθηγητής Θάνος Βερέμης (από τα ιδρυτικά στελέχη της “Δράσης”). Όλως τυχαίως και οι τρεις παρουσιαστές του βιβλίου μετείχαν κατά το παρελθόν στην Παγκόσμια Λέσχη, που εν κρυπτώ προωθεί τις γεωπολιτικές εξελίξεις στον Πλανήτη. Της λέσχης Μπίλντερμπεργκ!!



Ποιος είναι ο Τάσος Αβραντίνης.

Ο Τάσος Αβραντίνης είναι δικηγόρος. Είναι αντιπρόεδρος του κόμματος “Δράση”. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας με το Γιώργο Καμίνη. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια Α΄ Πειραιά και Νήσων με το “Ποτάμι” (σημ. στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 όπου συνεργάστηκαν “Δράση” και “Ποτάμι”).  
Δυο κόμματα, υπέρμαχα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού. Δυο κόμματα που πρεσβεύουν τις νεοφιλελεύθερες βουλές του Ρότσιλντ, του Ροκφέλερ και του Σόρος. Δυο κόμματα που έχουν επικεφαλείς τους νεοφιλελεύθερους Στέφανο Μάνο και Σταύρο Θεοδωράκη. Σε αυτά τα κόμματα συμμετέχει ενεργά ο Τάσος Αβραντίνης. Ο νεοφιλελεύθερος Τάσος Αβραντίνης. Που θα θέλαμε να μας απαντήσει εάν ισχύει, το ότι δεν αποδέχεται την Ορθοδοξία και τις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, παρά μόνο πιστεύει στην αξία των Αγορών και του χρήματος…


Οι συνάξεις και οι συνευρέσεις των νεοφιλελεύθερων είναι συνεχείς.  

Στο Συνέδριο της “Δράσης” το διήμερο 14-15 Μαίου 2016 παραβρέθηκαν και έλαβαν το λόγο, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος του “Ποταμιού” Σταύρος Θεοδωράκης, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, η πρώην υπουργός της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι νεοφιλελεύθεροι διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων, αλλά με κοινό αποτέλεσμα του ανθελληνικού τους έργου, από τις υψηλές θέσεις της Πολιτείας που κατείχαν.  

Μια περίεργη λίστα.

Αναγνώστης της Ελεύθερης Ώρας, διαβάζοντας το προ ημερών (Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου) άρθρο μου: “Τα εργαλεία των Rothschild΄s και το τέλος τους” και πιο συγκεκριμένα στο σημείο όπου έκανα αναφορά σε παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδος “Ελευθεροτυπία” και αναφερόταν ότι: “…Σημειώνεται ότι η γαλλική τράπεζα επενδύσεων Rothschild, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια από τον Νάσο Ζαμπάρα, έχει συμμετάσχει και σε πολλά επιχειρηματικά deals η χώρα μας. Η επενδυτική τράπεζα Rothschild έχει καταφέρει να αναρριχηθεί πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή λίστα κατάταξης των τραπεζών του είδους, αν και έχει το σοβαρό μειονέκτημα ότι δεν χρηματοδοτεί τα deals των πελατών της…” , μας έστειλε μια περίεργη λίστα. Μια λίστα που έχει πολλές στήλες. Με ονοματεπώνυμα, ποσά που μάλλον είναι ευρώ, οχταψήφιο νούμερο που ενδεχομένως να είναι τράπεζας και μάλιστα της ίδιας τράπεζας, emails κατόχων κλπ.   
Το παράξενο είναι ότι σε αυτήν την λίστα υπάρχει και το όνομα του Νάσου Ζαμπάρα (No 551).

Η δράση της “Δράσης”.  

Επίσης σε αυτήν την λίστα υπάρχει το όνομα του κ. Στέφανου Μάνου (Νο 40).
Του κ. Λουκά Τσούκαλη (Νο 555) του ΕΛΙΑΜΕΠ (που ανελλιπώς μετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ).
Επίσης, πολλών στελεχών της “Δράσης”. Πολλών στελεχών τραπεζών επί του συνόλου των 1498 ατόμων.
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των στοιχείων αυτής της λίστας και αν πρόκειται για λογαριασμούς τραπέζης και χρήματα που εισέρευσαν σε αυτούς.
Ωστόσο, μας δημιουργεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως τη συγκεκριμένη λίστα την “κοσμούν” πολλά ονόματα, που όλως τυχαίως είναι στελέχη της “Δράσης”, καθώς και το όνομα του κ. Νάσου Ζαμπάρα που εκπροσωπεί στην Ελλάδα  τη γαλλική τράπεζα επενδύσεων Rothschild.
Επιπρόσθετα ο κ. Στέφανος Μάνος θεωρείται από τους εκλεκτούς των Rothschild΄s στην Ελλάδα, που μαζί με τους Παναγή Βουρλούμη, Γιώργο Γεραπετρίτη, Νίκο Αλιβιζάτο, Γιάννη Κτιστάκη και Φίλιππο Σπυρόπουλο, θέλουν να ηγηθούν της ομάδος για την αναθεώρηση του Συντάγματος.   

Δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση στην Ελλάδα.  

Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι χαμένος μέσα στα “βοσκοτόπια” και “βελάζει” εισπράττοντας τη μήνη των Ελλήνων πολιτών όλων των Κοινωνικών ομάδων και τάξεων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να είναι η επόμενη πολιτική εναλλακτική λύση για την Πατρίδα μας. Η οποία βρίσκεται για πρώτη (ίσως) φορά σε απόλυτη πολιτική ένδεια.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο