Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Περιφερειακός Αγώνας Υπερελαφρών Αεροσκαφών στην 111ΠΜ - Ευχαριστήρια από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υπερελαφρών Αεροσκαφών, Νικόλαο Μακράκη

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, διοργανώθηκε στην 111 Πτέρυγα Μάχης (111ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, Περιφερειακός Αγώνας Υπερελαφρών Αεροσκαφών. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η διάδοση του αεραθλητισμού και συμμετείχαν εννέα (9) αερολέσχες με δεκαεπτά (17) πληρώματα και δέκα (10) αεροσκάφη.
Η διοργάνωση ανατέθηκε από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ) στην Αεραθλητική Ένωση Μαγνησίας. Την Πολεμική Αεροπορία εκπροσώπησε ο Διοικητής της 111ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης και την ΕΛΑΟ ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υπερελαφρών Αεροσκαφών, κ. Νικόλαος Μακράκης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Υφυπουργός Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ενώ την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, πολλοί από τους οποίους πραγματοποίησαν πτήσεις εθισμού με αεροσκάφη των αερολεσχών. haf.gr


«Για ακόμη μια φορά η Πολεμική Αεροπορία και η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία αποτέλεσαν τα υλικά για την συνταγή της επιτυχίας μιας πολύ καλής Αεραθλητικής συνάντησης. Ένα σωματείο όπως η Α.Ε.ΜΑ με ένα δυναμικό Πρόεδρο στο ΔΣ του, μαζί με τα μέλη του και τους εθελοντές , καθώς και τους σπόνσορες , αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και κατάφεραν να διοργανώσουν άριστα αγώνες Περιφερειακούς της κατηγορίας ΥΠΑΜ .(Η πρώτη σας διοργάνωση και εύχομαι να επακολουθήσουν πολλές ακόμη.) Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός της παρουσίας για πρώτη φορά σε αγώνες της ΕΛΑΟ της Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Μαρίνας Χρυσοβελώνη που όχι μονό μας έκανε την τιμή να μας επισκεφτεί, αλλά με Κυβερνήτη τον Γιάννη Μαδεμλή πέταξε σαν συγκυβερνήτης έναν γύρο με δυο φάσεις του αγώνα θέλοντας έτσι να εκφράσει το ενδιαφέρον της και την συμπαράσταση της στον Αεραθλητισμό και την Αεροπορία γενικότερα.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και τον Διοικητή της 111 ΠΜ ΣΜΧΟ (Ι) ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ για την συμπαράσταση αλλά και την φιλοξενία που μας πρόσφερε».

Με αεροπορικούς χαιρετισμούς
ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο