Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛ​ΩΝ!

απο asimpiestos.blogspot

Έλληνες πατριώτες το Σαββάτο 4-6-2011 στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί η επαίσχυντη παρέλαση των ομοφυλοφίλων!!!



Με αφορμή το αχαρακτήριστο αυτό γεγονός καλούμε όλες τις πατριωτικές ομάδες και όλους τους Έλληνες να συγκεντρωθούν για να δηλώσουμε δυναμικά την αντίθεση μας, στα αισχρά σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που σκοπό έχει να αποδομήσει ολοκληρωτικά την κοινωνική υπόσταση της Ελλάδος.






Στην Κάρτα του πολίτη, που θα αποτελέσει την νέα μας ταυτότητα, έχουν σκοπό να καταργήσουν το γένος, (όνομα πατρός και όνομα μητρός), και να το αντικαταστήσουν με τα ονόματα του γονέως Νο1 και γονέως Νο2, με σκοπό να διευκολύνουν τους ομοφυλόφιλους για την υιοθεσία παιδιών.





Φυσικά, όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι ετερόκλητα και εντελώς άσχετα μεταξύ τους, είναι πλέον φανερό ότι είναι αλληλένδετα, απολύτως οργανωμένα, βάση σχεδίου.



Εδώ δεν είναι Αμερική, και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει!!!

Καλούμε επίσης τους εκπροσώπους της Εκκλησίας και τον Αρχιεπίσκοπο (που έως τώρα τηρεί μια ύποπτη σιγή), να πάρουν δυναμική και σαφή θέση στο σοβαρότατο αυτό θέμα.



Εάν δεν το πράξουν αυτό θα αποτελέσει σαφή απόδειξη ότι όχι μόνο αδιαφορούν, για το ανήθικο μήνυμα που προσπαθούν να περάσουν στην νεολαία μας, αλλά και ότι έχουν συνάψει μυστικές συμφωνίες με την παρούσα ανθελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να σιωπήσουν και να επωφεληθούν.



ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ.


ΟΣΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!






ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ.






ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.






ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΤΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ!






ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.






ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 4-6-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30 ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!






ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!






ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!






ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΕΙ ΠΑΡΤΥ!!!






ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!!!


2 σχόλια:

  1. μαλλον δεν εχεις καταλαβει,οτι θα πρεπει να ασχοληθειςμε το μελλον σου και το αν θα εχεις να φας και οχι με το αν καποιοι ανθρωποι εχουν το δικαιωμα να υπερασπιζονται αυτο που ειναι..τουλαχιστον αυτοι,δεν σε εκλεψαν,δε σε ξεπουλησαν και δεν θα φταινε αν αυριο δεν εχεις δουλεια...ξεσπασε τα νευρα σου αλλου λοιπον και αν εχεις διαβασει και λιγο..να ανοιξεις λιγο το μυαλο σου και να μην τρως οτι σου δινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για το σχόλιο.
    Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι στον διαχειριστή του thiva nikolas η στον κειμενογράφο. Στην περίπτωση που απευθύνεσαι στον διαχειριστή, θα πρέπει να σου πω ότι δεν έχω καμία εμπάθεια με καμιά κοινωνική ομάδα, ούτε και με τους ομοφυλόφιλους. Πιστεύω στον διάλογο και στην ελεύθερη έκφραση, και προσπαθώ να κρατάω ισορροπία στην ενημέρωση. Αν έχεις την δυνατότητα να μου στείλεις ένα άρθρο με τα πιστεύω των ομοφυλόφιλων, θα το ανεβάσω και αυτό γιατί δεν μου αρέσει να ακυρώνω κανέναν.
    Ευχαριστώ.

    Ο διαχειριστής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο