Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

"Ανατροπή στην Πράξη" για τον Κώστα Μπακογιάννη

απο Prasia.com

Απο το "Κόμμα Ευρυτάνων" ...στο "Κόμμα της ΔΗΣΥ"..

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι κάποια λόγια του "αέρα" δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου μας γυρίζουν μπούμερανκ και θα θέλαμε όσο πιο γρήγορα να τα διαγράψουμε.


Δυστυχώς για μας δεν διαγράφονται ..

Έτσι απο την φόλα του ΓΑΠ "λεφτά υπάρχουν" ερχόμαστε στην κωλοτούμπα-ανατροπή του δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη με το περίφημο.. "κόμμα Ευρυτάνων".

Μιλώντας στο Prasia.com και σε άλλα μέσα προεκλογικά ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει κανένα κόμμα παρά μόνο.."Το Κόμμα το Ευρυτάνων".

Μεγάλη κουβέντα είπαν πολλοί,άλλοι υποστήριξαν θερμά τη θέση του και άλλοι ίσως δε το πολυκατάλαβαν(Πολλά τα φανερά μηνύματα αλλά και πολύ περισσότερα τα... κρυφά).

Λίγες μέρες μετά την πανηγυρική του εκλογή στο δημαρχιακό θώκο και λίγο μετά απο την ίδρυση του κόμματος απο την Ντόρα τόνιζε με νόημα.."Φυσικά και θα υποστηρίξω το κόμμα της μάνας μου"..ή και το ..." θα ανήκα σε εκείνο το 40% που θα ψήφιζε τον κανένα"...

Τώρα απο το θα υποστηρίξω μέχρι και την εκλογή του στην ΚΕ του ΔΗΣΥ τις τελευταίες ημέρες ώς "πρωτοπαλίκαρο" υπάρχει μεγάλη απόσταση..τι λέτε..

Τώρα θα μου πείτε τι ενοχλεί αυτό στην μεχρι τώρα πολύ καλή πορεία του σαν δήμαρχος Καρπενησίου.

Τίποτα ρε Πατριώτη απλά μη παίζουμε πολύ με τις λέξεις που έχουν την ομορφιά να αφήνουν στη φαντασία πολλά περισσότερα από όσα λένε. ....

Φυσικά και ότι λέει ο καθένας μας το χρεώνεται και το πιστώνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο