Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5η ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ

Καλούμε όλους τους συμπατριώτες,συμπολίτες μας να ενωθούν όλοι μαζί , στην μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ, στο Σύνταγμα την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 6 μμ.




Ετσι θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο, αταλάντευτο, απόλυτο μήνυμα ότι ο λαός μας, δεν δίνει την λαική εντολή στην κυβέρνηση για το μνημόνιο.



Έτσι θα δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας για τις πρακτικές ολων των κομμάτων που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο.




Έτσι θα δώσουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι ο λαός μας ενωμένος απαιτεί και δικαιούται να πάρει το μέλλον στα χέρια του και ότι έχει συγκεκριμένο όραμα για μια διαφορετική δημοκρατία και κοινωνία .



Μονον έτσι θα σταματήσουν να μας αγνοούν και να μας εμπαίζουν.



Όλη η Ελλάδα μαζί , ένα σώμα , μια ψυχή.



ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΠΟΛΕΙΣ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.





ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ..

Φίλε και φίλη πατριώτη/ισα ,



Είμαστε μια ομάδα Ελλήνων που απηυδήσαμε με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι αλλά δεν ξέρουμε πόσοι ακριβώς είμαστε. Τον τελευταίο καιρό η Βουλή και η Κυβέρνηση έχει πάρει μια σειρά κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον του τόπου χωρίς να ζητήσει την γνώμη του λαού. Οι αποφάσεις αυτές αλλάζουν τη ζωή μας για δεκαετίες προς το χειρότερο.



Δεν μας ρώτησε κανείς για αυτά τα θέματα λες και δεν αφορούσαν κυρίως εμάς. Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε να μας ρωτήσουν με ένα πολλαπλό δημοψήφισμα για όσα αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.



Θέλουμε να μας ενημερώσουν με ειλικρίνεια για όσα συμβαίνουν και θα συμβούν και να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε καλύτερο για το μέλλον της κοινωνίας μας.



Δεν μπορούν να μας αρνηθούν αυτό το αυτονόητο δικαίωμά μας αν είναι δημοκράτες.







Αγωνιζόμαστε για τη διενέργεια ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

Οχι όμως για οποιοδήποτε δημοψήφισμα αλλά για αυτό που αφορά τα πραγματικά μας προβλήματα.



Για να πραγματοποιήσουμε αυτή την πρωτοβουλία χρειαζόμαστε την συνεχή παρουσία μας στο Σύνταγμα σαν σύμβολο της αποφασιστικότητάς μας στον αγώνα. Με καλή οργάνωση μπορούμε να υποστηρίξουμε το δίκαιο αίτημά μας και να δώσουμε επιτέλους μια ελπίδα σε όλους. Να δείξουμε ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες με ψυχή.



Μάθετε πως μπορείτε να βοηθήσετε εδώ.

Η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη εχτές (1/6) στο Σύνταγμα .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο