Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ένας χρόνος αἰέν ἀριστεύειν

Το αἰέν ἀριστεύειν έχει γενέθλια!


Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο δημιουργήθηκε αυτό το ιστολόγιο ως συνέχεια του προσωπικού ιστολογίου του διαχειριστή (filologos10) στον χώρο των spaces, που πλέον δεν υπάρχει. Άλλαξε ύφος, έγινε πιο ενημερωτικό και ασχολήθηκε με πολιτικά και κοινωνικά κυρίως θέματα μια που η δημιουργία του συνέπεσε με τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της νεότερης Ελλάδος.

Με τις ευαισθησίες που γεννά αυτή η κατάσταση πορευτήκαμε, φιλοξενώντας απόψεις φίλων που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια και μας γέμισαν αισιοδοξία για να συνεχίσουμε καθώς καταλάβαμε ότι η φωνή μας δεν πέφτει στο κενό…Την προσπάθεια σιγά σιγά πλαισίωσαν κι άλλοι φίλοι και συνεργάτες (με χρονολογική σειρά) ο Vag, ο netakias, ο isaak56, ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο mavroseolous, ο papailias, η filiavagiaka, η netherite, η nicoletta.a.p, ο elpidaacharnon, ο saktsak, ο arxisintaktis, ο tolistolis11, ο kokisat, ο chgiorgos,ο efenpress, ο aristarhos, ο scorpios814, ο ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ, ο nikosxatz, ο ΙΩΑΝΝΗΣ, ο xristosladas, ο Neptune, ο Bank Wars, Λόγιος Ἑρμῆς καθώς και η Φιλονόη που δεν βρισκεται πλέον στην ομάδα του αἰέν ἀριστεύειν.

Να ευχαριστήσω επίσης τον κύριο Θανάση Νικολαϊδη για τα καθημερινά του άρθρα και τον αγαπητό καθηγητή κ. Γιώργο Πιπερόπουλο με τις καίριες παρεμβάσεις του.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους ανώνυμους κι επώνυμους που μας στέλνουν τα άρθρα τους, που αφήνουν τα σχόλιά τους, που μας λένε τις προτάσεις τους καθώς και όλους τους φίλους και συνεργάτες στην μπλογκόσφαιρα που αναδημοσιεύουν τα άρθρα του ιστολογίου.

Πάνω απ’όλα ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας για τις 820.000 και πλέον επισκέψεις στις σελίδες μας και τα πάνω από 3.000 σχόλιά τους.

Για τις μέρες που έρχονται θα είμαστε και πάλι εδώ, με περισσότερες εμπειρίες και έχοντας μάθει από τα λάθη μας, να καταθέτουμε τις απόψεις μας, ελεύθερα, να ενημερώνουμε και να προβληματίζουμε.

ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ

Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου

όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε
τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις
 
 
αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο