Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Στα χέρια της αστυνομίας 2 κλέφτες σπιτιών, καταστημάτων και αυτοκινήτων. video

Συντάχθηκε απο τον/την Αργύρης Μπλόντζος



Τέλος στη δράση 2 αλλοδαπών που κινούνταν με κλεμμένα αυτοκίνητα και έκλεβαν σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας έδωσαν οι αστυνομικοί.



Μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να συλλάβουν 2 άνδρες Αλβανικής καταγωγής που όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν διαπράξει 12 κλοπες σε σπίτια και καταστήματα το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί πάντως συνεχίζουν τις έρευνες για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.






Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:
Εξιχνιάσθηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δώδεκα (12) διακεκριμένες κλοπές - διαρρήξεις σε οικίες και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας. Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας (31) και (22) ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, αντίσταση, απείθεια και παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών.



Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκε απογευματινές ώρες της 14-7-2011, κλεμμένο όχημα στην περιοχή της Λαμίας, το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν οι δράστες προσήλθαν στο ανωτέρω όχημα, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.



Κατά τη στιγμή της σύλληψης τους, οι παραπάνω δράστες αντιστάθηκαν κατά των αστυνομικών και επιχείρησαν να διαφύγουν.



Στο εσωτερικό του κλεμμένου οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.


Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι παραπάνω συλληφθέντες, διέπραξαν συνολικά δώδεκα (12) κλοπές-διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, τους τελευταίους δύο μήνες, κατά τις οποίες αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα αξίας και χρηματικά ποσά, ενώ επιπλέον αφαιρούσαν και τα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα των ιδιοκτητών. Επίσης οδήγησαν τους αστυνομικούς σε αποθήκη στην πόλη της Λαμίας και τους παρέδωσαν κλεμμένο κυνηγετικό όπλο.


Το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης κατασχέθηκε και το κυνηγετικό όπλο, για το οποίο ερευνάται ο κάτοχός του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα πρωτοδικών Λαμίας.


 Star Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο