Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αβάπτιστος ο Μέγας Ψεύτης O Γοδεφρίγος (Τζέφρι) δεν βαπτίστηκε ποτέ.

Πλαστογραφημένη παραμυθιστορία η «βάφτιση» του Ψυχάρη. ( Γιώργου Λακόπουλου)

Του Θωμα ΑκρωτηριανάκηΑντιγράφω από το βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου «Του μιλάνε τα κύματα...
Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτική », εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,σελίδες 124-125 :


«Δεν το είχε συζητήσει με κανέναν. Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα ορθόδοξοι χριστιανοί. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι, πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητη Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργο του Καραμανλη στη Μεταπολίτευση.Την Γκέηλ, όπως ήταν το αμερικανικό όνομα της Σοφίας, τη βάφτισε η γιαγιά και της έδωσε το δικό της όνομα. Νονος του Νίκου, ήταν ο Γιώργος Μαλάνος, καθηγητής Οικονομικων στην Τζώρτζια, φίλος κι αυτος του Ανδρέα Παπανδρέου από το Κολέγιο, πριν απο τον πόλεμο.
Τον ακολούθησε για ένα διάστημα στην Αθήνα, αλλά το 1963 επέστρεψε στην Αμερικη και λίγο αργότερα έχασε τη ζωη του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Τον μικρότερο, τον Ανδρέα, τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικο και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου».


Στην αμέσως επόμενη σελίδα,την 126,αναφέρεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Margaret Chant παντρεύτηκαν με θρησκευτικο,ορθόδοξο γάμο την 8η Ιανουαρίου του 1961 (ημέρα Κυριακη),στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μάλιστα αναφέρεται και ο αριθμος του πιστοποιητικού γάμου, της Αρχιεπισκοπης Βορείου και Νοτίου Αμερικης,ως επίσης και το κείμενό του.Επίσης, στη σελίδα 60 αναφέρεται ότι στις 30 Αυγούστου 1951 είχανε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στη Νεβάδα των ΗΠΑ.
Το βιβλίο λοιπόν αναφέρει τις ακριβείς ημερομηνίες για τους γάμους, αλλά για τη βάπτιση μόνο το έτος . Ποτέ και πουθενά δεν έχει δημοσιευτεί η ακριβής
ημερομηνία της βάφτισης. Η Margaret, κόρη του Douglas Chant, ο οποίος ήταν μάρτυρας του Ιεχωβα, απορρίπτει με τον πιο έντονη τρόπο τη νηπιοβάπτιση, και έτσι άφησε τα παιδιά της αβάπτιστα.


Στο υποσυνείδητο της ελληνικής κοινής γνώμης , υπάρχει ότι η μητέρα είναι κατά της νηπιοβάπτισης και ότι πιθανώς να κατάφερε να εμποδίσει τη βάφτιση των παιδιών της, οπότε, αν ο Γ.Παπανδρέου ήταν βαπτισμένος,"θα διατυμπανίζανε" την ημερομηνία βάπτισης, προς αποφυγή επικίνδυνης πολιτικής ζημιάς.


Έτσι πρόκριναν τη διέξοδο της πλαστογραφίας. Όλοι οι "νονοί" είναι νεκροί και ήταν, αυτοι και οι δικοί τους, άνθρωποι εμπιστοσύνης και πολιτικής αρωγής.
Το βιβλίο «Του μιλάνε τα κύματα» πλαστογραφεί την πραγματικότητα και παριστάνει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι βαπτισμένος, ενω είναι αβάπτιστος
(γι' αυτό φταίνε οι πληροφοριοδότες, όχι αναγκαστικά ο συγγραφέας και ο εκδοτικός οίκος, που ίσως να εξαπατήθηκαν).

Δελτιο11. Οι Παπανδρέου, διέδιδαν μετά το 74, ότι η βάπτιση του Τζέφρι και της Γκέηλ, είχε γίνει στην Καλιφόρνια, μαζί με τον Γάμο. Μετά έλεγαν ότι, « τα παιδιά τα βάπτισε ο Σιάκωβος στην Νέα Υόρκη, λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα».

Όταν αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες στα αρχεία της Αρχιεπισκοπής ότι δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό βάπτισης, η οικογένεια, κατέφυγε στην ψευδή αποκάλυψη του «οικογενειακού μυστικού», του 1959.

Επειδή στην ανατολική ορθόδοξο εκκλησία, οι γάμοι και οι βαπτίσεις καταγράφονται, η «οικογένεια» και ο ίδιος ο Τζέφρι, πρέπει να μας δώσουν την ημερομηνία της βάπτισης, και τον ιερό ναό στο βιβλίο του οποίου αυτή καταγράφηκε. 

Και επειδή επί 52 χρόνια δεν μπορούν, όχι πιστοποιητικό να βρουν αλλά ούτε μια «ηλεκτρονική φωτογραφία», του παππού με τα παιδιά, είναι απολύτως βέβαιο, ότι ο Μέγας Ψεύτης «πρωθυπουργός», δεν λέει την αλήθεια ούτε για το όνομα του.

Είναι Αβάπτιστος, και το «Γιώργος» είναι το κωδικό του Ψευδώνυμο, ως πράκτορας. 

http://deltio11.blogspot.com/2011/07/blog-post_09.html


Ελευθερη σκεψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο