Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Χτύπησαν πάλι οι πεινασμένοι στην Εύβοια

Ένα μικρό διάλειμμα έκαναν  οι γνώριμοι… «πεινασμένοι» της  Εύβοιας, αλλά φαίνεται πως  τα στομάχια τους άρχισαν πάλι  να… γουργουρίζουν και βάλθηκαν  να βρουν τρόπους για να  τα γεμίσουν! Και πήγαν στο πιο κατάλληλο μέρος: μια ταβέρνα, που φυσικά ήταν… κλειστή!


Οι διαρρήκτες ήξεραν τι ζητούσαν από την ταβέρνα στην Στενή Ευβοίας. Δεν τους ενδιέφεραν ούτε χρήματα, ούτε κάτι άλλο από τον εξοπλισμό του μαγαζιού τα οποία άφησαν άθικτα! Ήθελαν μόνο να… χορτάσουν την πείνα τους και μάλιστα δεν είχαν καν την υπομονή να διαρρήξουν την πόρτα! Έσπασαν με… συνοπτικές διαδικασίες την τζαμαρία, μπήκαν μέσα και πήγαν κατευθείαν στα ψυγεία τα οποία άδειασαν στην κυριολεξία!

Όσα κρέατα είχε φυλαγμένα ο ιδιοκτήτης, έκαναν «φτερά»! Το περίεργο είναι ότι οι δράστες πήραν μαζί τους και τα… μαχαίρια της ταβέρνας, πιθανότατα για να τεμαχίσουν πιο εύκολα τη λεία τους!

*** Ένα κρεοπωλείο έγινε στόχος διάρρηξης και στα Λεχαινά Ηλείας, αλλά φαίνεται ότι οι άγνωστοι δράστες ήταν… χορτάτοι, αφού αγνόησαν τα εμπορεύματα που βρίσκονταν στα ψυγεία και πήραν μόνο ένα κινητό αξίας… 100 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο