Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΝΕΑ ΠΝΟΗ Χάρης Παπαθωμάς Υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πνοή Χάρης Παπαθωμάς, ολοκληρώνοντας τις περιοδείες και τις συναντήσεις με τους επιχειρηματίες μέλη Ε.Β. σε όλο το νομό, απευθύνει σήμερα  15 Νοεμβρίου μήνυμα - κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές.

Η δήλωση του κου Παπαθωμά είναι η εξής:

Σε μία νέα εποχή που απαξιώνονται θεσμοί και αξίες, η Νέα Πνοή φέρνει το νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Ο συνδυασμός μας αποτελεί την εγγύηση για ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους και όχι σε λίγους.
Όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, εμείς επιλέξαμε το προσκήνιο, δεν κρυφτήκαμε και χωρίς διχαστικά διλήμματα, επιχειρήσαμε την προσωπική επαφή με τους συναδέλφους μας, καταθέτοντας συγκεκριμένο πρόγραμμα με όραμα και στόχους.
Από την πρώτη στιγμή απευθύναμε ενωτικό κάλεσμα και κάναμε ξεκάθαρο ότι η κίνησή μας είναι πραγματικά ανεξάρτητη.
Θεωρούμε αδιανόητο ο κος Αγνιάδης να μιλά για κόμματα και «καρέκλες», αλλά κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, καθώς έχει αντιληφθεί το καθαρό και νικηφόρο μήνυμα που στέλνουν οι συνάδελφοί μας καθημερινά και θα επικυρωθεί με τη νίκη της Νέας Πνοής στις εκλογές στις 15 και 16 Νοεμβρίου.
Την Τρίτη στη Λιβαδειά και την Τετάρτη στη Θήβα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στο Επιμελητήριο Βοιωτίας. Αυτές οι εκλογές μας αφορούν όλους, γι’ αυτό η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων είναι κρίσιμη και καθοριστική για την αναβάθμιση του Επιμελητηρίου.

Για το Επιμελητήριο Βοιωτίας

Χάρης Παπαθωμάς
Τηλ.: 2261029072
http://www.xpapathomas.bolgspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο