Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τον μαχαίρωσαν και τον πέταξαν. Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης, αναζητείται ο συνεργός του

Συντάχθηκε από τον Αργύρης Μπλόντζος

Τον σκότωσε ο συγκάτοικός του. Συνελήφθη ο δράστης, αναζητείται ο συνεργός του.  Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, η ανθρωποκτονία 26χρονου Πακιστανού, που βρέθηκε νεκρός στις 10 Αυγούστου του 2011 μέσα σε τσιμεντένιο ρείθρο σε επαρχιακό δρόμο στη περιοχή Μύτικα Χαλκίδας.
Μετά από έρευνα προέκυψε...
 ότι ένας από τους δράστες της ανθρωποκτονίας είναι 27χρονος αλλοδαπός, ομοεθνής του, με τον οποίο συγκατοικούσε και ήδη είχε συλληφθεί στις 9 Νοεμβρίου 2011 και θα προωθούνταν για διοικητική απέλαση. Το προανακριτικό υλικό τέθηκε υπόψη του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, στις 6 Αυγούστου το βράδυ ο 27χρονος δράστης, με τουλάχιστον ακόμη έναν συνεργό του, περίμεναν τον 26χρονο έξω από το στίτι του και όταν αυτός επέστρεψε με το ποδήλατό του, του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.
Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι καθώς και το απομονωμένο σημείο όπου βρίσκεται το σπίτι, μετέφεραν την σωρό του 26χρονου σε απόσταση πενήντα (50) περίπου μέτρων και την τοποθέτησαν σε ρείθρο, όπου βρέθηκε μετά από τέσσερις ημέρες.
Επίσης, όπως προέκυψε, αρχικά οι δράστες, προκειμένου να δυσχεράνουν και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, «σκηνοθέτησαν» το τόπο του εγκλήματος, τοποθετώντας το ποδήλατό του σε σημείο διαμετρικά αντίθετο ως προς την οικία του και εξαφανίζοντας κάθε στοιχείο της ανθρωποκτονίας από τον περιβάλλοντα χώρο αυτής.
Ο 27χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ο οποίος έδωσε εντολή να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα) στον κ. Ανακριτή Χαλκίδας.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

lamiastar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο