Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Στις ουρές της ΔΕΗ λόγω τέλους και εκπρόθεσμων λογαριασμών. (video)

Μαρία Τσατζαλή

Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ το τελευταίο διάστημα με τα νεύρα πολιτών και υπαλλήλων να δοκιμάζονται καθημερινά. Οι καταναλωτές που παλαιότερα εξοφλούσαν λογαριασμούς σε τράπεζες και πρακτορεία ΟΠΑΠ οδηγούνται τώρα για διάφορους λόγους στα γκισέ των ταμείων της ΔΕΗ με αποτέλεσμα...
 να σχηματίζονται ουρές που κατέγραψε η κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας. 

Ο βασικός λόγος που ο κόσμος συνωστίζεται και ταλαιπωρείται είναι οι υπερ-φουσκομένοι λογαριασμοί με το τέλος ακίνητης περιουσίας. Αρκετοί σπεύδουν στην ΔΕΗ προκειμένου να προχωρήσουν σε διακανονισμό αν και θα έπρεπε να έχουν πληροφορηθεί πως στις ημέρες του χαρατσίου ευκολίες δεν γίνονται και για κανένα λόγο.
Δεύτερος λόγος συνωστισμού οι εκπρόθεσμοι λογαριασμοί που δεν γίνονται δεκτοί απο τράπεζες και πράκτορες ενώ ακόμη και το μικρό αντίτιμο που κρατείται λειτουργεί καθώς φαίνεται αποθαρρυντικά οδηγώντας και πάλι τους καταναλωτές στα ταμεία της ΔΕΗ.
Την ίδια ώρα το κίνημα κατά του χαρατσίου γιγαντώνεται. Το ΠΑΜΕ Φθιώτιδας για δεύτερη ημέρα
πραγματοποίησε κατάληψη στα γραφεία της ΔΕΗ στην Λαμία. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν και μέλη της επιτροπής ειρήνης.
Το ερώτημα εαν είναι νόμιμο μια κοινωφελής επιχείρηση να παρακρατά φόρους απασχολεί και τους δημάρχους οι οποίοι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τα παράπονα των δημοτών τους.
Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκονται οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που καλούνται να μην κατεβάσουν διακόπτες. Το συγκεκριμένο έργο όμως έχει παραχωρηθεί απο την επιχείρηση σε ιδιώτες εργολάβους. Οι εντολές διακοπής της παροχής προς τους εργολάβους βγαίνει απο συναδέλφους απαντά ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος εργαζόμενος στην επιχείρηση στους συναδέλφους που χρησιμοποιούν αυτή την δικαιολογία ενώ στέλνει αγωνιστικό μήνυμα και στους συναδέλφους των εργολαβιών. Δείτε το video
 lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο