Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικής Κοινότητας Θήβας»

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας που θα διεξαχθεί στο  Παλαιό Δημαρχείο την του μηνός  Δεκεμβρίου έτους 2011, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 20:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ Α' 87).


  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ
      ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
                                               


                                                ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΧΑΡΕΜΗΣ 

                                                                                       

                                                                              


Συνημμένα:

Πίνακας θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΙΣ 05/12/2011 ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:31854/02-12-2011 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (άρθρο 88 Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87)


Θέμα   1ο:   Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής (στερεοφωνικού μηχανήματος) στο κατάστημα «ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ» που βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα 79-81, στη Θήβα, μετά από αίτηση του κ.Κοτζιά Αθανάσιου του Βασιλείου.

Θέμα   2ο:  Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής (στερεοφωνικού μηχανήματος) στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» που βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα 89, στη Θήβα, μετά από αίτηση της εταιρείας με την επωνυμία «Χριστοδουλής Γ. – Τσακανίκας Κ. – Κωσταντίνου Ν. Ο.Ε.»

Θέμα   3ο:  Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής (στερεοφωνικού μηχανήματος) στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» που βρίσκεται στην οδό 83, στη Θήβα, μετά από αίτηση της εταιρείας με την επωνυμία «Ηρακλής Ανδρέου & ΣΙΑ Ο.Ε.»

Θέμα  4ο: Λήψη απόφασης για τη χορήγηση άδειας μουσικής (στερεοφωνικού μηχανήματος) στο κατάστημα «ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ» που βρίσκεται στην οδό Επαμεινώνδα 79-81, στη Θήβα, μετά από αίτηση της εταιρείας με την επωνυμία «Τσεκές Κ. – Μανίσαλης Δ. Ο.Ε.»

 Θέμα  5ο:Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου στην κεντρική πλατεία της πόλης της Θήβας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις την περίοδο των εορτών (20 Δεκεμβρίου 2011 έως 10 Ιανουαρίου 2012) μετά από αίτηση του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών.















ΣΑΜΙΩΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΜΠΑΞΗΣ  ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΑΡΓΥΡΗΣ  ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΕΡΚΟΥ  ΣΑΚΑΡΟΓΛΟΥ  ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΤΖΟΥΜΑΝΕΚΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΒΙΓΓΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΡΑΠΤΗ  ΡΟΥΠΑΚΑ  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΣΑΚΩΝΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΟΛΟΒΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο