Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Steve Jobs: Χαίρομαι που δεν κατέληξα ως έκτρωση!


Από το θάνατο του Steve Jobs τον Οκτώβριο, πολλοί σχολιαστές, έχουν συνδέσει το γεγονός το ότι ο Jobs ήταν υιοθετημένος με το θέμα της άμβλωσης, τονίζοντας πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος μας εάν η μητέρα του Jobs έπρεπε απλά να επιλέξει να διακόψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της.


Αλλά αποδεικνύεται ότι οι υποστηρικτές υπέρ της ζωής δεν ήταν οι μόνοι που έκαναν αυτή τη σύνδεση και ο ίδιος ο Jobs το έκανε.



Στη νέα έγκυρη βιογραφία του Jobs, ο βιογράφος Walter Isaacson αποκαλύπτει πώς ο Jobs έθεσε ως στόχο να βρει τη βιολογική του μητέρα στις αρχές της δεκαετίας του '80, μισθώνοντας ακόμα και ιδιωτικό ντετέκτιβ για να το επιτύχει.


Ενώ οι πρώτες προσπάθειές του να βρει τη μητέρα του απέτυχαν, ο Jobs επέμεινε, ιδιαίτερα μετά το θάνατο της θετής του μητέρας στα μέσα της δεκαετίας του '80.


Ο Jobs εξήγησε στον Isaacson γιατί ήταν τόσο αποφασισμένος να βρει τη βιολογική του μητέρα:


"Ήθελα να τη συναντήσω, ως επί το πλείστον για να δω εάν ήταν καλά και να την ευχαριστήσω για το γεγονός ότι δεν κατέληξα ως έκτρωση", είπε. "Ήταν 23 ετών και πέρασε πολλά για μένα προκειμένου να με γεννήσει."


Τελικά ο Jobs ήταν σε θέση να βρει και να επανασυνδεθεί με τη βιολογική του μητέρα, Joanne Schieble. Είπε ότι μετά τη συνάντησή τους, ξέσπασε σε δάκρυα και του ζητούσε να την συγχωρέσει που τον έδωσε για υιοθεσία.


"Μην ανησυχείς," θα απάντησει ο Jobs σύμφωνα με τον Isaacson. "Είχα μια υπέροχη παιδική ηλικία. Μεγάλωσα σωστά ".


pentapostagma





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο