Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ - ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ - "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΑΟΣ" ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣE VIDEO





Αφιερωμένο εξαιρετικά σε ορισμένους "επαναστατοπατριώτες" (του γλυκού νερού) που τον υποστηρίζουν.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ:

Ο Καζάκης ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό μέχρι να ξεσπάσει η... επανάσταση του Συντάγματος, ήταν όμως έτσι κι αλλιώς γνωστός στον χώρο του και όχι μόνο γιατί ήταν βασικός συντελεστής της εφημερίδας "Ποντίκι". Κι όταν λέμε "χώρο" δεν εννούμε βέβαια μόνο τον επαγγελματικό αλλά και τον... πολιτικό. Γιατί ο Καζάκης ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο από τον οποίο έντεχνα το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να διαφοροποιηθεί ή και να αποκρύψει στο ευρύ κοινό. Κι αυτός ο χώρος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος.

Μέλος του ΚΚΕ μέχρι το 2000 ήταν ο Δημήτρης Καζάκης και μέχρι πέρυσι, ήταν ομιλητής σε εκδηλώσεις της πλατείας Εξαρχείων και ασφαλώς εκεί δεν μιλούσε σε πατριώτες...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ "ΣΠΙΘΑ" Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.

Μετά το πέρασμα από το ΚΚΕ και τα Εξάρχεια ο Καζάκης είπε να κάνει μιά βόλτα και από την "Σπίθα" του Θεοδωράκη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/06/blog-post_21.html

ΚΑΖΑΚΗΣ: "ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ"!
Μερικές απορίες:
Δηλαδή οι Γερμανοί, Γάλλοι, ακόμα και Τούρκοι που θα "επενδύσουν" (σωστός ορισμός: ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ) στην Ελλάδα είναι Έλληνες;
-Ομοίως, αν πάνε Έλληνες (οι κανονικοί, όχι οι "Έλληνες" του Καζάκη) να επενδύσουν στην Κίνα, θα γίνουν...Κινέζοι;
Όπως καταλαβαίνετε, δεν αντέχουν σε σοβαρή κριτική οι αναρχοκομμουνιστικές απόψεις του συγκεκριμένου "εθνοσωτήρα"!
Αν Καζάκη θεωρείς "Έλληνες" τους...επενδυτές, τότε ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΓΙΑ "ΚΑΤΟΧΗ", ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΛΠ;
Αφού κι εκείνοι-μαζί με τους νεοφιλελεύθερους παπαγάλους τους-τα ίδια λένε: Πως έρχονται να "επενδύσουν" στην χώρα μας για να μας...σώσουν!
Για να τελειώνουμε, λοιπόν: Ο ορισμός του Έλληνα δεν είναι φυσικά αυτός που θέτει ο Καζάκης, αλλά εκείνος του ΦΥΛΕΤΙΚΑ ανήκοντα στην Ελληνική φυλή, που εκτός από "επενδύσεις" θα πολεμήσει αν χρειαστεί ενάντια στους εχθρούς της πατρίδας του, ακόμα κι αν εκείνοι έρχονται ως "Έλληνες" για το "καλό του".
Κατάλαβες Καζάκη;
Μάζεψε εσύ τους λαθρομετανάστες, τους ξένους τοκογλύφους και τα πρόβατα που σε χειροκροτάνε κι άσε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να βγάλουν τα κάστανα απ'τη φωτιά, όταν εσύ θα υποδέχεσαι τους "επενδυτές".
Υ.Γ.Επειδή γίνεται αναφορά στον Ρήγα Φεραίο και σκόπιμη διαστρέβλωση των όσων έγραψε, υπενθυμίζουμε στην μαρξιστική προπαγάνδα που πρεσβεύει ο Καζάκης και οι όμοιοί του πως ο συγκεκριμένος μεγάλος Έλληνας πατριώτης ήθελε μια κοινωνικά δίκαιη Βαλκανική Συνομοσπονδία ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!'Οχι λαθρομεταναστευτικό διεθνιστικό αχταρμά, όπως ονειρεύονται οι "αμεσοδημοκράτες"!

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο