Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτινό μακιγιάζ για να λάμπεις σα στολίδι!

Αυτές τις γιορτές θέλεις να εντυπωσιάσεις με το λουκ σου αλλά κυρίως με το μακιγιάζ σου; όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή το ζητούμενο είναι να αναδείξεις την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού σου και να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τη λάμψη και την ομορφιά σου. Διάβασε παρακάτω πώς θα καταφέρεις να πετύχεις ένα απλό αλλά λαμπερό μακιγιάζ για να εντυπωσιάσεις χωρίς κόπο εύκολα και απλά τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου!

Η Σιένα Μίλερ λεέι ναι στο
κόκκινο κραγιόν και κερδίζει
τις εντυπώσεις!

Το δέρμα είναι η αρχή του παντός:θέλεις να λάμπεις περισσότερο από στολίδι του δέντρου αλλά δεν ξέρεις από πού πρέπει να ξεκινήσεις; Τότε η απάντηση είναι από τη φροντίδα του δέρματος σου αρχικά και κατόπιν από το σωστό μακιγιάζ του. Γιατί η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι η αρχή για ένα απόλυτα εντυπωσιακό λουκ. Κάλυψε ερεθισμούς, μαύρους κύκλους που μαρτυρούν ότι έχεις τρελαθεί στις υπερωρίες και τελειοποίησε με μια πούδρα στην ίδια απόχρωση με την επιδερμίδα σου!

Σκιές, βλέπω σκιές: μπορεί το natural λούκ να είναι απόλυτα τρέντι αυτή τη σεζόν αλλά τώρα τις γιορτές έχεις κάθε δικαίωμα να υπερβάλεις λιγάκι, εξάλλου τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα! Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να λανσάρεις το γκλάμουρ χρυσό, το εντυπωσιακό ασημί και το διαχρονικό σμόκι στα ματάκια σου! Μη φοβηθείς να τονίσεις το βλέμμα σου μιας και οι γιορτές είναι η κατάλληλη εποχή για να αναδείξεις τα υπέροχα μάτια σου και να εντυπωσιάσεις.

Λάμψη, περισσότερη λάμψη: τις γιορτές όλα επιτρέπονται: ένταση στο βλέμμα, γκλίτερ, έντονες σκιές, κόκκινα κραγιόν, ότι θέλεις εσύ the sky is the limit! Τώρα η λάμψη έχει την τιμητική της και εσύ δεν ξέρεις ποιο σημείο στο προσωπάκι σου να πρωτοτονίσεις; Λαμπερές σκιές, γκλίτερ για λάμψη , εντυπωσιακά λιπ-γκλος έρχονται για να σου χαρίσουν την λάμψη που τόσο έχεις ανάγκη!

Βλεφαρίδα-κάγκελο: οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες μπορεί να είναι απίστευτα in αλλά ειδικά την περίοδο των γιορτών είναι το απόλυτο must! Πώς θα τις πετύχεις; Μα φυσικά με τη βοήθεια της μάσκαρα! Αφού επιλέξεις μια μάσκαρα για έξτρα μήκος αλλά και όγκο δεν έχεις παρά να τις περάσεις μια στρώση παραπάνω για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν δηλαδή μέχρι τώρα έβαζες δύο στρώσεις , τώρα ήρθε η ώρα να τις περάσεις 3 φορές έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο σούπερ!

Με τη δύναμη του αϊ-λάινερ: το πιο δυνατό εργαλείο μακιγιάζ σου είναι φυσικά αυτό που καταφέρνει να δώσει στο βλέμμα σου την ένταση που χρειάζεται! Το αϊ-λάινερ σε υγρή ή στερεή μορφή δίνει στο βλέμμα σου το βάθος που τόσο έχει ανάγκη για να εντυπωσιάσει! Φρόντισε η γραμμή πάνω από το βλέφαρο να είναι λεπτή και η κλίση προς τα έξω να ακολουθεί αυτή του ματιού και έχεις έτοιμο το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών!

Κόκκινα φλογερά χείλη: το κόκκινο είναι εδώ να σου θυμίσει πως τώρα είναι η ώρα να αναδείξεις την πιο παθιασμένη πλευρά του εαυτού σου! Αυτές τις γιορτές επίλεξε το πιο φλογερό χρώμα της χρωματικής παλέτας για να μαγέψεις τους άλλους χωρίς προηγούμενο. Από το κόκκινο της φωτιάς μέχρι το χριστουγεννιάτικο μπορντό επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και προκάλεσε τους όλους να?σε φιλήσουν!



Από την Ελένη Αναστασάκη


tagatakia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο