Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Αποδοκιμάστηκε πάλι ο κ . Παπούλιας

Από factorx

Ο Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εσωτερικών, Τάσο Γιαννίτση, παρακολούθησε την Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου.


Για άλλη μια φορά όμως, ο κύριος Παπούλιας δέχτηκε τις αποδοκιμασίες δεκάδων πολιτών, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, κατά των μέτρων λιτότητας, αλλά και κατά της ανεργίας που πλήττει τους κατοίκους της Χαλκίδας.


Υπήρξε ένταση και τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και οι άλλοι επίσημοι που παραβρέθηκαν στην τελετή αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν χωρίς να κάνουν δηλώσεις, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις .

Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά και στη συνέχεια, με εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, κρατήθηκαν και θα οδηγηθούν ενώπιόν του, κατηγορούμενοι για «προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Σημειώνεται ότι παραδοσιακά, ο Κάρολος Παπούλιας αλλά και σχεδόν όλοι οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας, παρακολουθούν την τελετή των Θεοφανείων στον Πειραιά.Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο