Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Π.Καμμένος κατά Ν.Παπανδρέου & Δ.Αβραμόπουλου για τα T.214

Μετωπική επίθεση με σκληρές εκφράσεις στον Νίκο Παπανδρέου, αλλά και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δ.Αβραμόπουλο, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος στην σελίδα του στο facebook, για το σκάνδαλο των υποβρυχίων Type 214 και την πρόθεση του δεύτερου να καταβάλει την δόση των 108 εκατ. ευρώ χωρίς να εξκινήσει η ναυπήγηση του δεύτερου υποβρυχίου και ενώ έχουν ήδη καταβληθεί 132 εκατ. ευρώ για τον ίδιο σκοπό!



Ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον αδελφό του Γ.Παπανδρέου για "τρυφηλή ζωή" και για "στήσιμο της Ελλάδας" από την οικογένειά του. 

"Ρέ κ*λόπαιδο, ρε ψυχοπαθή , σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν ,πονάνε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στήν Πατρίδα της δημοκρατίας ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ,ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί ?



Γιατί εσύ με την ιδιότητα του αδελφού πήγαινες στο Αμπου Ντάμπι με το κρατικό αεροσκάφος τρώγοντας αστακούς 28000 $ για να πουλήσεις στον Σάφα τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά,... που σήμερα ο Αβραμόπουλος αφού ο δντης του έφαγε με τον Χάλλακ τον δανειστή του μπαμπά δίνει 108 εκ. Ευρώ για δουλειά που έχει σταματήσει και υπογράφει το 5ο υποβρύχιο.

Την ώρα που εσύ με το κότερο του μεσάζοντα κάνεις βόλτες στη Μύκονο και βγάζεις φωτογραφίες, μανάδες αφήνουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.



Ο αδελφός σου δουλεύει σε εταιρείες που πόνταραν στην πτώχευση της Ελλάδας που στήσατε σαν οικογένεια. Με εταιρείες στην Ελβετία. Άσε τον αστακό και το Ελληνικό.

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ;"



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο