Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τράγκας: Δεν πάω στο κόμμα του Καμμένου-Απάντηση Καμμένου


Τι αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος




Πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσα από το site, foxblog.gr, δίνει απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να συνεργάζεται με το υπό σύσταση κόμμα, του ανεξάρτητου βουλευτή Πάνου Καμμένου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, σε μια επιστολή – που μοιάζει με πολιτική παρέμβαση- με εύσημο τρόπο, επισημαίνει ότι το ζητούμενο δεν είναι η εκδήλωση μεμονωμένων προσπαθειών, αλλά η συγκρότηση ενός μετώπου απέναντι στις «δυνάμεις κατοχής». Το πλήρες κείμενο της επιστολής Τράγκα έχει ως εξής:



Αγαπητό foxblog

“Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω ξεκινήσει τον αγώνα κατά του Μνημονίου από την πρώτη ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι οδηγούμαστε στο ΔΝΤ. Είναι επίσης γνωστό ότι έχω ενισχύσει όλες τις προσπάθειες, τις κινήσεις και τα πρόσωπα που είχαν το θάρρος να αντισταθούν και εξακολουθούν να αγωνίζονται κατά των δυνάμεων κατοχής.

Επομένως, είναι εύλογο να υποστηρίζω κάθε προσπάθεια που ξεκινάει από τον ευρύτερο πολιτικό χώρο που γνωρίζω καλά, εδώ και δεκαετίες. Πιστεύω, όμως, ότι μεμονωμένες πολιτικές κινήσεις δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Απαιτείται ένα ευρύτατο αντιμνημονιακό μέτωπο, χωρίς τις γνωστές πολιτικές ετικέτες.

Το αν θα παραμείνω δημοσιογράφος ή θα ασχοληθώ με την πολιτική ή θα κάνω και τα δύο, δεν διαχωρίζονται ούτε επιμερίζονται σε αυτή τη φάση, που πρέπει όλοι να αγωνισθούμε για ανεξαρτησία και απομάκρυνση της «Ύπατης Αρμοστείας» από την Αθήνα.

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύω και αυτός είναι ο κεντρικός στόχος που με απασχολεί και για τον οποίο αγωνίζομαι. Το θέμα δεν είναι ποια πολιτική στέγη θα έχω εγώ ή οι φίλοι μου. Το θέμα είναι να δημιουργηθεί ένα πανελλαδικό αρραγές μέτωπο χωρίς «δεξιούς-αριστερούς», αλλά με Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα υπόλοιπα στις εκπομπές μου στον Real και το EXTRA»

Γιώργος Τράγκας
parapolitika.gr 

Απάντηση Καμμένου


Πρώτη φορά βλέπω άρνηση συμμετοχής σε κόμμα που ακόμα δεν έχει ιδρυθεί....


Μεγάλο πανικό βλέπω πριν έστω βαπτιστεί η κίνηση πολιτών ,το μέτωπο που έχω προαναγγείλει ότι θα ήθελα να συμμετάσχει το υπό ίδρυση κόμμα-κίνημα από εδώ με σκοπό να συγκροτήσουμε όλοι μαζί έναν αντιμνημονιακό συνασπισμό που θα αντιπαρατεθεί στην τρικομματική συμμαχία παράδοσης της χώρας στους δανειστές.

Το σύστημα φοβάτα...ι σίγουρα την συστράτευση δυνάμεων και κομμάτων από όλο το πολιτικό φάσμα που θα συμμετέχουν πολίτες ,επιστήμονες ,κινήματα, κόμματα όπως ο Καζάκης ,το άρμα πολιτών του Γιάννη Δημαρά ,ανεξάρτητοι βουλευτές που έφυγαν από τα κόμματα τους και δεν γονάτισαν, μορφές Ελλήνων όπως ο Μίκης Θεοδωράκης , ο Μανώλης Γλέζος, ελεύθερες καθαρές φωνές όπως του Γιώργου Τράγκα, του Τέρενς Κουίκ ,χιλιάδων μπλόκερς...

Μην προσπαθούν να σπείρουν έριδες σε αγωνιστές με την νοοτροπία του στρατιώτη ,σε Έλληνες που προτάσσουμε το συμφέρον της Ελλάδας από την αυτοπροβολή μας .

Τα γαλόνια όπως έλεγε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης τα παίρνεις στη μάχη.

Αγαπούμε όλοι πολύ την Ελλάδα για να μας χωρίσουν εγωισμοί.



ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Panos Kammenos



1 σχόλιο:

  1. Σωστά και προσυπογράφω. Πάνο προχώρα σε θελουν οι περισότεροι Ελληνες
    Προσωπικά ήδη αισθάνομαι στρατιώτης των ιδεών σου για το μεγαλείο της χώρας μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο