Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

"Επιμένων Ελληνικά" η Ελπίδα σε δύσκολους καιρούς

Ο Επιμένων Ελληνικά δημιουργήθηκε πριν 28 χρόνια από επιφανείς ανθρώπους γραμμάτων και τεχνών όπως, μεταξύ άλλων, οι Φρέντυ Γερμανός, Λέοντας Καραπαναγιώτης, Γεράσιμος Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Κύρκος, Μιλτιάδης Έβερτ, Γιώργος Τζιτζικώστας αλλά και οι Στέλιος Παναγόπυλος, Θάνος Κλαουδάτος, Μανώλης Γλέζος, Γιώργος Παπανδρέου, Θεόδωρος Κατσανέβας, Κατερίνα Βελίδου, Θανάσης Ζαχαρόπουλος. βιντεο...



Το σήμα κατατεθέν, που προσδιόριζε τότε κάθε καμπάνια, είναι η όψη της δεξιάς γροθιάς με τον αντίχειρα σε θέση όχι όρθια αλλά χαμηλωμένο

Την εποχή εκείνη διαμορφώθηκαν πολλά τηλεοπτικά σποτ, με την Κατερίνα Γιουλάκη και την Μαρία Ιωαννίδου. Αυτό που έμεινε όμως στην μνήμη όλων είναι το σποτ με τον <<Λαλάκη τον Εισαγώμενο>> που ο Νίκος Παπαναστασίου ενσάρκωσε καταπληκτικά μέσα σʼένα σποτ 50 δευτερολέπτων. Μέσα το χιούμορ δηλώναμε την αγωνία μας για το που μπορεί να οδηγηθούμε αν δεν αντιληφθούμε την ανάγκη υποστήριξης του ίδιου μας του σπιτιού.


Σκοπός μας πάντα ήταν η στήριξη της ελληνικής αγοράς. Σε αυτήν την προσπάθεια βρήκαμε αντιμέτωπη την ΕΟΚ, που με δικαστική απόφαση ανέστειλε την λειτουργία μας λόγο αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σήμερα πάλι, με πρωτοβουλία των ίδιων και νεώτερων ανθρώπων επανέρχεται δυναμικά, για να βοηθήσει την ελληνική αγορά, με την δωρεάν κάρτα μέλους για όλους τους Έλληνες, με ειδικό μητρώο εταιρειών ελληνικών προϊόντων και ελληνικών παροχών υπηρεσιών.

Ο «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ», ξανά! Ο «Σύνδεσμος Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων-Επιμένων Ελληνικά» (Σ.Π.Ε.Π.) επιστρέφει την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 στις 19.00, Αίθουσα «Νίκος Γκάτσος» («Δ12») στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, αναλαμβάνοντας και πάλι δράση με το αναγνωριστικό του σήμα την «Ελληνική σημαία αποτυπωμένη στον αντίχειρα»!

Ο Σ.Π.Ε.Π. ο οποίος ιδρύθηκε πριν από 28 χρόνια με πρωτοβουλία ενεργών πολιτών, ακαδημαϊκών, επιχειρηματιών, καλλιτεχνών, πολιτικών και περιλαμβάνει μια μεγάλη καμπάνια που ξεκινάει άμεσα με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σπότ, εκδηλώσεις υποστήριξης των επαγγελματιών σε όλη την χώρα αλλά και πρόγραμμα ενημέρωσης των πολιτών. Καλεσμένοι μας είναι επιχειρηματίες, εκπρόσωποι των Τεχνών και Γραμμάτων καθώς και των Μ.Μ.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση : http://www.epimenonellinika.gr/


«Σύνδεσμος Προώθησης Ελληνικών Προϊόντων-Επιμένων Ελληνικά»

Βερανζέρου 31-Αθήνα Τηλ. 2105225800


life edite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο