Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αυτό το καλοκαίρι πάμε Ελλάδα

«Πάμε Ελλάδα!» Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του BBC παροτρύνοντας του Βρετανούς να περάσουν τις φετινές τους διακοπές στην χώρα μας. Το δημοσίευμα μπορεί να χαρακτηριστεί και διαφήμιση, καθώς αναφέρει: «»Η κρίση δεν έχει σημαδέψει τα αξιοθέατα που κάνουν την Ελλάδα έναν από τους είκοσι καλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ο ήλιος λάμπει ακόμα, τα νερά είναι κρυστάλλινα και ο ουρανός είναι μπλε! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!»



Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στην δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα μας αλλά και στις ταραχές που δημιουργούνται στην Αθήνα, λέγοντας ότι είναι σε μικρή έκταση και όχι σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί, βέβαια, σε κοντινή απόσταση να είναι η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας αλλά δεν είναι επικίνδυνα. Εξάλλου υπάρχουν τόσα ειδυλλιακά, κατάλευκα νησιά μακριά από εκεί όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κρήτη» αναφέρει το δημοσίευμα.

Επιπλέον κάνει λόγο για τις συμφέρουσες προσφορές που θα βρει κανείς στη χώρα λόγω της κρίσης. «Μπορείτε να βρείτε δελεαστικά χαμηλές τιμές και προσφορές, όπως τέσσερις διανυκτερεύσεις στην τιμή των τριών και πολύ καλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια».


PolisPress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο