Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τα χαλιά μας τα μαύρα και ακόμα περισσότερα...

Η γεωπολιτική ανάλυση από τον Μικρό Ήρωα, Δικαίο Γεώργιο.Δύσκολα τα πράγματα και θα χειροτερέψουν ακόμα περισσότερο. Όλοι αναρωτιούνται μας πως τα καταφέρνει η Τουρκία και εξελίσσεται και ανεβαίνει και μας απειλεί και μας αγριεύει; Γιατι η Τουρκία δεν ήταν στο ΔΝΤ;

Ήταν αλλά βγήκε είπε ο Ερντογάν και είπε: σας αναγνωρίζουμε ότι σας χρωστάμε αλλά δεν θα σας πληρώσουμε, θα κάνουμε πάγωμα των δόσεων για λίγα χρόνια. Έτσι της έμειναν χρήματα για ...

να ξεκινήσει τον εκσυγχρονισμό των ένοπλων δυνάμεων και την ανάπτυξη της πολεμικής της βιομηχανίας. Φυσικα μαζί με της επενδύσεις που έκαναν σε βιομηχανία και υποδομές.

Αντίθετα εμείς οι ηλίθιοι ξεπουληθήκαμε ανεφ λόγου και αιτίας, από χαζούς πολιτικούς και ανύπαρκτους σύμβουλους. Το κράτος πάει κατά δια-όλου γιατί είναι κακό πράγμα η ασυδοσία και το χειρότερο είναι πως την διδάσκουν και στην ανώτερη παιδεία, με το πανεπιστημιακό άσυλο και όσα κάνουν εκεί οι πολιτικές νεολαίες. Αν οποίος έκλεβε πήγαινε φυλακή, θα καθόταν όλοι στα αυγά τους.

Το πόθεν λέσχες δεν έχει εφαρμοστή ποτέ για να φοβούνται. Ο στρατός είναι στα σύνορα αλλά δεν τον αφήνουν να φυλάξει την χώρα και να απαγόρευση την είσοδο λαθρομεταναστών. Αν μπορούσαμε να αντιδράσουμε; Είναι πανεύκολο! Μόλις γινει αντιληπτή η βάρκα στον Έβρο από την μεριά της Τουρκία και πλησίαση στα ελληνικά εδάφη, να τους στείλουμε πίσω και όχι να τους κρατάμε εδώ. Κάνουν δήθεν οι τούρκοι ότι δεν ξέρουν τίποτα, τα στραβά μάτια για να μαζεύουν χρήματα και εμείς δεν αντιδράμε. Τα έχω πει και παλιότερα.

Η αστυνομία μας έχει τα μαύρα της τα χάλια, κανείς δεν την στηρίζει για να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγείου και οι δικαστές απολλύουν κρατούμενους γιατί γέμισαν οι φύλακες! Για κουνήσου στην Ευρώπη. Στην Ιταλία σε σταματάνε με το αυτόματο να σε σημαδεύει οι καραμπινιέροι. Άνοιξε το παράθυρο και βγάλε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο σου λένε και να τα βάλεις επάνω στον ουρανό. Μετά λένε που είναι τα χαρτιά στο ντουλάπι και το ανοίγουν οι ίδιοι, αφού σε εξετάσουν σε χαιρετάνε και ζητάνε συγνώμη.

Στην Αμερική σου λένε ταυτότητα. Πρέπει να σηκώσεις με το ένα χέρι, να ανοίξεις το σακάκι, να φανεί η τσέπη και με το άλλο προσεκτικά να την βγάλεις έξω. Αν βάλεις το χέρι στην τσέπη σε φάγανε και τους καλύπτουν οι δικαστές, νομίζαμε πως θα τραβούσε πιστόλι. Στην Γερμανία σου σκάει μύτη η Πόρσε της αστυνομίας και σου λέει δεξιά, αν τρέξεις σε γαζώνουν δίχως οίκτο.

 Στην Αγγλία αν βγάλεις όπλο και χτυπήσεις αστυνομικό ή πυροβολήσεις ενάντιων αστυνομικού χάθηκες! Εδώ χτυπάνε οι κακοποιοί τους αστυνομικούς και τους λένε μην ρίξετε έχουν δικαιώματα! Μπαίνουν στα σπίτια ληστεύουν, κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν και έχουν δικαιώματα!

Τα θύματα δεν έχουν όμως ούτε υποστήριξη, ούτε δικαιώματα!! Μην αντισταθείτε αφήστε τους, αυτό προσπαθούν να περάσουν. Να καθόμαστε να μας σκοτώνουν, να μας βασανίζουν, να είμαστε παθητικοί και όχι να αρπάξουμε ένα όπλο για να υπερασπιστούμε την ζωή μας!

Οι αστυνομικοί περνάνε χάλια. Δεν φτάνει που τους έκοψαν τα λεφτά που δουλεύουν ανεκπαίδευτοι, χωρίς όπλα, χωρίς υποστήριξη, χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα ή με αυτά που εχουν λήξη. Κινδυνεύουν ακόμα και εκτός υπηρεσίας όταν πάνε σπίτι τους. Τους βρίζουν, τους χλευάζουν, τους επιτίθενται.

 Μια γυναίκα αστυνομικό την προηγούμενη εβδομάδα που γύριζε σπίτι της με το μέτρο, της επιτεθήκανε και την ξεβρακώσανε! Της βγάλανε το παντελόνι και το βρακί οι αλήτες, αλλά αυτά δεν τα δείχνουν τα κανάλια και οι τηλεοράσεις. Να βουτάνε οι αστυνομικοί τους κακοποιούς και να τους αφήνουν ελεύθερους οι δικαστές! Να ξανά κλέβουν αμέσως μετά την άλλη μερα και να τους ξανά πιάνουν!

 Πόσα ακούω κάθε μέρα δεν ξέρετε, είναι να φρίξεις. Να ψάχνουν να βρουν παραθυράκια για να τους βγάλουν έξω; Αυτή την εντολή έχουν αυτά κάνουν.

  Όσο για την αλβανική μαφία το κράτος φταίει. Τους είπαν αγοράστε τα όπλα από την Αλβανία, 50-100 ευρω να δωσετε για το κάθε ένα. Θα τα δώσουν οι πολίτες που τα είχαν κλέψει, αλλιώς θα γίνει λαθρεμπόριο και θα κινδυνέψει η Ελλάδα! Με 100 εκατομμύρια ευρώ θα αγόραζαν παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο όπλα και θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο σήμερα.

Αλλά δεν ενδιαφέρει τους πολιτικούς, τη θα γίνουν οι πολίτες αυτής της χώρας και αυτό φαίνεται από της αποφάσεις τους. Τα χάλια στης ένοπλες δυνάμεις συνεχίζονται. Δεν έρχονται εδώ τα τεθωρακισμένα οχήματα από την Αμερική γιατί δεν υπάρχουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ το κόστος μεταφοράς! Τέτοιες αστείες δικαιολογίες δεν υπάρχουν ούτε στην Ζιμπάμπουε και την Μονζαβίκη.

Ούτε τα άρματα θέλουν να έρθουν και ο λόγος είναι προφανείς. Μα να εχουμε της δυνατότητες να επιτεθούμε στους τούρκους αν μας επιτεθούν; Να κάνουμε και εμείς μια αντεπίθεση, να κερδίσουμε έστω μια μάχη! Όχι! Θέλουν να χάσουμε με κατεβασμένα τα χέρια, όπως χάσαμε στην Κύπρο!

Ναι για αυτό το κάνουν γιατί μας μισούν! Μισούν την Ελλάδα και την ορθοδοξία γενικότερα. Οι αμερικανοί δεν θέλουν μια τόσο πολύ ισχυρή Τουρκία, ούτε και οι εβραίοι. Θέλουν να μας βοηθήσουν όσο μπορούν για να παραμείνουμε εντός παιχνιδιού, εξάλλου η Τουρκία για αυτούς τελείωσε! Όχι δεν λέω αστεία, εξάλλου βγήκε στη φορά δυο χρόνια ζωή έχει ο Ερντογάν! Όχι ότι θα πεθάνει σε δυο χρόνια από αρρώστια, αλλά σε δυο χρόνια θα τον εχουν φάει.

 Τον εχουν ανάγκη λόγο της Συρίας για να μπαίνουν από το έδαφος της Τουρκίας αυτούς που στείλανε στην Λίβυοι. Αλλά φάγανε πολλούς εκεί και δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως νόμιζαν. Οι ρώσοι πατήσανε πόδι μακριά από την Συρία, σηκώσανε το ανάστημα τους στείλανε όπλα, πυραύλους. Το Ισραήλ δεν ανακατεύεται τα βρήκε με τους ρώσους.

Το Ιράν έχει κάνει ήδη πίσω γιατί θα τους φάνε και το ξέρουν. Τι έμεινε; Μα η Τουρκία στην γύρω περιοχή που θέλει να γίνει ηγέτιδα δύναμη. Να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και πυραύλους μεγάλης απόστασης. Τους πύραυλους τους προχωράει σταδιακά, θέλει να τους φτάσει τα 2,500 χιλιόμετρα. Αλλά τα πυρηνικά τους απειλούν όλους και πρώτη την Ρωσία. Για αυτό δεν στήριξε το Ιράν σε αυτό το θέμα, κάντε πίσω τους είπε. Μα το Ισραήλ έχει πυρηνικά και πολλά μάλιστα. Έχει αλλα δεν θα τα χρησιμοποιήσει και το ξέρετε. Μόνο αν της επιτεθούν και χάση τον πόλεμο θα το κάνει! Έχει υπογράψει εξάλλου, ποτέ δεν θα τα χρησιμοποιήσει επιθετικά.

 Τώρα κάνουν γάργαρες οι ιρανοί αλλά και επίδειξη δύναμης! Εκτόξευσαν έναν ακόμα δορυφόρο τον τρίτο κατά σειρά! Η Τουρκία είναι η μεγαλύτερη απειλεί στην γύρω περιοχή και δεν θα την αφήσουν να δυναμώσει άλλο. Τα πετρέλαια για να βγουν θέλουν ηρεμία και να μην κινδυνεύουν οι εξέδρες άντλησης από πυραύλους. Γιατί στην θάλασσα είναι και οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν είναι μεγάλες.

Δεν σας κάνει εντύπωση που όλοι λένε ναι! Όλοι θέλουν να επενδύσουν αλλά δεν προχωράει η δουλειά, αλλα κωλυσιεργεί συνεχώς. Ναι δώσε μου την άδεια στο ταδε οικόπεδο, αλλά θα δούμε πότε θα πάμε να τα βγαλουμε! Όσο για το Ιράν κόλπο είναι για να ανέβει η τιμή του πετρελαίου, για να ανέβουν τα κέρδη των εταιριών. Να έχουν τα κατάλληλα αποθεματικά για να κάνουν της επενδύσεις που θα γίνουν πολύ γρήγορα, αν βγει από την μέση η Τουρκία!

Κάποιος πρέπει να κόψει τα πόδια της Τουρκίας και θα κατάρρευση σαν χάρτινος πύργος. Αυτό θα το κάνουν οι ρώσοι, το έχουμε πει και παλιότερα. θα πάρουν τα ανταλλάγματα τους, ένα μεγάλο μερίδιο από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και θα το κάνουν! Θα το κάνουν για να είναι ήσυχο το Ισραήλ και οι επενδύσεις. Δηλαδή οι εξέδρες πετρελαίου! Πολλά θα γίνουν αλλά αυτό είναι το πιο σοβαρό.

Η Σαουδική Αραβία έχει καταλάβει τι παίζεται. Έτσι για να έχει το κεφάλι της ήσυχο, τα ακούμπησε γέρα στους αμερικάνους. Αγόρασε όπλα με το τσουβάλι, έτσι δεν θα την πειράξει κανείς. Πήρε και από τους ευρωπαίους, θα την βγάλει καθαρή από της μετέπειτα αποφάσεις. Το θέμα είναι τι θα γίνει με εμάς; Τι έχουν αποφασίσει τα μεγάλα κεφάλια για εμάς; Με ένα δίδυμο Ισραήλ –Ελλάδα! Ένας γερός πόλος με ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και από της δυο χώρες, θα υπήρχε η ασφάλεια των επενδύσεων!

 Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο