Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Η βουλευτίνα που «πουλάει» προεκλογικό ενδιαφέρον για τους οικονομικούς μετανάστες

Μπορεί ακόμη να μην έχει γίνει κουβέντα για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων ενόψει των επερχόμενων εκλογών, υπάρχουν όμως ορισμένοι οι οποίοι θεωρούν δεδομένη την υποψηφιότητά τους.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Ευγενία Τσουμάνη – Σπέντζα η οποία έχει βάλει συνεργάτες της να τηλεφωνούν σε πολίτες και να τους ενημερώνουν ότι θα είναι υποψήφια στην Α’ Αθηνών με τη ΝΔ.


Παράλληλα τους ζητούν να μάθουν αν συμφωνούν με κάποιες προτάσεις που κάνει σχετικά με την αντιμετώπιση των οικονομικών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Προτάσεις ευχολόγια βέβαια στις οποίες η εν λόγω κυρία δεν είχε αναφερθεί ουδέποτε στο παρελθόν, σύμφωνα με το diktionews.gr

Αφού υπήρξε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων. Αντί λοιπόν να ρωτά τους πολίτες για τα μείζονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανεργία και τις περικοπές των μισθών, η κ. Τσουμάνη ρωτά για κάτι πολύ… πιασάρικο.

Για τους οικονομικούς μετανάστες. Αυτό άλλωστε πουλάει πολύ περισσότερο στις μέρες μας!

Το πόσο προχειροδουλειά έχει κάνει η βουλευτίνα Επικρατείας φαίνεται και από το γεγονός ότι οι συνεργάτες που μιλούν με τους πολίτες τηλεφωνικά δεν γνωρίζουν τη διάσταση του προβλήματος και όταν ερωτώνται σχετικά δεν μπορούν να απαντήσουν.

Κατά τα λοιπά η κυρία Τσουμάνη – σημειωτέον ότι ψήφισε «ναι σε όλα» στα μνημόνια και στους εφαρμοστικούς νόμους - δηλώνει έτοιμη να μας… σώσει από τους οικονομικούς μετανάστες!

 tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο