Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ξαμολύθηκαν πάλι τα ΠΑΣΟΚοσκυλα!

Τώρα που θέλει ο καλαίσθητος ευάγγελος να γίνει πρόεδρος του κόμματος και επίκεινται οι εθνικές εκλογές παρωδία με προεκλεγμένο πρωθυπουργό τον παπαδήμο, ξαμολύθηκαν στους δρόμους τα ΠΑΣΟΚόσκυλα, ο γνωστός τρομερός κομματικός στρατός που με το αζημίωτο προπαγανδίζει την… ”ιδεολογία” του κόμματος.

Οι γνωστοί άγνωστοι πρασινοφορουροί που μέχρι τώρα λούφαζαν στις τρύπες τους επιστρατεύτηκαν για άλλη μια φορά από τον στρατηγό βενιζέλο να πιάσουν τα δυσαρεστημένα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και να τους φέρουν πίσω στο μαντρί. Άνθρωποι που με ένα μισθό έχουν σπίτια, εξοχικά, αυτοκίνητα, βολεμένα παιδιά στο δημόσιο, τραπεζικούς λογαριασμούς γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι, για να δώσουν την κατευθυντήρια προπαγάνδα του κόμματος για την αλίευση ψήφων, να πουν στα τσιράκια του κόμματος τι να λένε στα ”γαλόπουλα”, για να τα πάνε για σφάξιμο.
Ότι τώρα με το PSI όλα θα πάνε καλά, ότι αν βγει ο βενιζέλος – νέος είναι αυτός: το γνωστό παραμύθι του ΠΑΣΟΚ – όλα θα αλλάξουν, ότι το καημένο το ΠΑΣΟΚ δεν έφταιγε, αλλά έφταιγε η ΝΔ και ο γιωργάκης με τον παπακωνσταντίνου – επίσης, γνωστό παραμύθι του ΠΑΣΟΚ: μόλις φτάσει ο κόμπος στο χτένι, εκλέγουν νέο αρχηγό μέσα από τις κυβερνήσεις και τον παρουσιάζουν ως παρθένα, ρίχνοντας αποκλειστικά το φταίξιμο στον προηγούμενο αρχηγό.
Οι φανατικοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, όπως και κάθε άλλου κόμματος, αλλά, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, δε φημίζονται για την ευθυκρισία τους – ίσως, και με το αζημίωτο, βέβαια… Δεν είναι τυχαίο το πώς αδειάζουν τα ταμεία του κράτους κάθε φορά που έχουμε εκλογές. Έχουν μια φυσική τάση να καταπίνουν – επειδή τους βολεύει – τα παραμύθια: να ξεχνούν τις προσβολές του κόμματος και των ξένων προστατών του, να ξεχνάν το βενιζέλο της μείωσης του αφορολογήτου κάτω από τα όρια της φτώχειας, του ειδικού τέλους ακινήτων στο λογαριασμό της ΔΕΗ, της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, να ξεχνούν ότι ο καλαίσθητος υπερασπίστηκε με σθένος την παράδοση της χώρας στους Γερμανούς και το PSI που φόρτωσε την Ελλάδα με επαχθές χρέος άλλων 130 δις και με την κατοχή των ευρωπαϊκών χωρών που ετοιμάζουν τις μασέλες τους για τον πλούτο της Ελλάδας.
Το ΠΑΣΟΚ για κάποιους μετρά περισσότερο από την πατρίδα, άλλωστε το κόμμα προσφέρει πιο πολλά και χωρίς κόπο, γι’ αυτό και το να βγει το ΠΑΣΟΚ μετρά περισσότερο απ’ το τι είναι καλό για τη χώρα. Μένει να δούμε αν υπάρχουν κάποιοι που έχουν τη στοιχειώδη νοημοσύνη να αντιληφθούν πως το ΠΑΣΟΚ και οι ευρωπαίοι φίλοι του δε νοιάζονται για τα κορόιδα (γιατί έτσι τους βλέπουν) που τους ψηφίζουν: θέλουν τις ψήφους τους, για να τους ”κανονίσουν” κι αυτούς μετά, όπως έκαναν και μετά τις εκλογές του 2009. Και ότι τα αργύρια που τους δίνουν τώρα, για να τους ξαναβάλουν στη Βουλή και στην εξουσία, θα τους τα πάρουν πίσω με τόκο…
endelehia

αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο