Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής του 15χρονου στη Χαλκίδα

Ελεύθερος ο 15χρονος που τον είχαν απαγάγει το πρωί  - Δεν δόθηκαν λύτρα...Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση απαγωγής 15χρονου αγοριού στη Χαλκίδα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τους γονείς και συγγενείς να απευθύνουν έκκληση προς τους απαγωγείς να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ελεύθερος και χωρίς την καταβολή λύτρων αφέθηκε ο 15χρονος Βαγγέλης, μετά από περίπου 14 ώρες ομηρίας. Ο γιος του διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Χαλκίδας είχε απαχθεί από αγνώστους νωρίς χθες το πρωί, ενώ κατευθυνόταν προς το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας προκειμένου να δώσει εξετάσεις.

Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, δύο άγνωστοι, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, βγήκαν από ένα λευκό κλειστό φορτηγάκι, άρπαξαν τον 15χρονο τον έβαλαν με την βία στο αυτοκίνητο και ανέπτυξαν ταχύτητα. Ακολούθησε επικοινωνία των απαγωγέων με τους γονείς απαιτώντας περίπου 3.000.000 ευρώ για την ελευθέρωσή του. Συνολικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι απαγωγείς έκαναν 4 επικοινωνίες, με την τελευταία μετά τις 21:30 χθες το βράδυ.

Λίγο μετά τις 22:00 το παιδί αφέθηκε ελεύθερο στη Δροσιά Ευβοίας, όπου επικοινώνησε με τους γονείς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία του, με τους αστυνομικούς να παίρνουν κάποιες αρχικές πληροφορίες προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους απαγωγείς.

Ήδη ξεκίνησε και η διαδικασία άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εντοπιστούν οι επικοινωνίες των δραστών και τα σημεία που κινήθηκαν. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως όλες αυτές τις ώρες ομηρίας, οι δράστες φαίνεται να κρατήσουν τον 15χρονο μέσα στο κλειστό φορτηγάκι και κινούνταν διαρκώς. Πιθανότατα, αντελήφθησαν ότι ο αστυνομικός κλοιός έσφιγγε γύρω τους και αποφάσισαν την ελευθέρωση του ομήρου χωρίς την καταβολή λύτρων, υπό τον φόβο να συλληφθούν.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου την ώρα που ο 15χρονος πήγαινε στο σχολείο του για να δώσει εξετάσεις. Όπως δήλωσε στο Newsit o αδελφός της μητέρας του παιδιού, Χρήστος Παγώνης "το πρωί στις 8.00 η ώρα ξεκίνησε το παιδί να πάει στο σχολείο να γράψει εξετάσεις. Το σχολείο απέχει ούτε 500 μέτρα από το σπίτι του.

LamiaReport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο