Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Επιστολή του Θάνου Δημάδη στο περιοδικό "Επίκαιρα"

Επιστολή στο περιοδικό «Επίκαιρα» έστειλε ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης με αφορμή δημοσίευμα του περιοδικού που κάνει λόγο για
εντοπισμό της πηγής που επιχείρησε απόπειρα κατασυκοφάντησης εναντίον ανταποκριτή ελληνικού μέσου ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Σε συνέχεια αντίστοιχων εντατικών ηλεκτρονικών επιθέσεων που δέχεται το τελευταίο διάστημα ο ΣΚΑΪ και ο ανταποκριτής του στις ΗΠΑ Θάνος Δημάδης, η επιστολή του απευθύνει παράκληση στη διεύθυνση του περιοδικού «Επίκαιρα» για την κοινοποίηση όποιων στοιχείων έχουν στη διάθεσή τους και μπορούν να βοηθήσουν στην αντίστοιχη έρευνα που διενεργεί το νομικό τμήμα ΣΚΑΪ για να θωρακίσει την ασφάλεια του ανταποκριτή του στις ΗΠΑ.


Διαβάστε την επιστολή

Προς: Διευθυντή περιοδικό "Επίκαιρα", Λάμπρο Καλαρύτη
Από: Θάνο Δημάδη, δημοσιογράφος-ανταποκριτής ΣΚΑΪ στις ΗΠΑ
Αγαπητέ συνάδελφε,
σε ανάρτηση της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού "Επίκαιρα" στις 01/06/2012 (http://bit.ly/JOpqpA) κάνετε λόγο για απόπειρα κατασυκοφάντησης του συναδέλφου Μιχάλη Ιγνατίου. Θέλουμε να σας παρακαλούμε θερμά να μας κοινοποιήσετε τα αναλυτικά στοιχεία που εσείς λέτε στο δημοσίευμά σας ότι εντοπίσατε κατόπιν έρευνάς σας, γιατί και εγώ, όπως και ο συνάδελφος Μιχάλης Ιγνατίου, δέχομαι αντίστοιχες και σοβαρότερες ηλεκτρονικές δυσφημίσεις που πλησιάζουν τα όρια του εκβιασμού. Πιστεύω ότι κι εσείς αντιλαμβάνεστε πόσο χρήσιμη θα ήταν η συμβολή σας ώστε να σταματήσουν τέτοιου είδους χακερισμοί εναντίον των διαπιστευμένων εκπροσώπων ελληνικών μέσων ενημέρωσης- ανταποκριτών στο Διεθνές Νομισματικών Ταμείο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θάνος Δημάδης
Δημοσιογράφος, Μέλος ΕΣΗΕΑ-
Ανταποκριτής ΣΚΑΪ από ΗΠΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο