Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Για «εικόνα διάλυσης» του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Α. Λοβέρδος από τη Λιβαδειά κατα την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Τη δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού, μετά την ψήφιση των μέτρων και την καταβολή της δόσης, προανήγγειλε ουσιαστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος, που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Λιβαδειά, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου.
Ο πρώην υπουργός, με όχημα την προώθηση του βιβλίου του «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» και στόχο τη δημιουργία πυρήνων στήριξης, περιοδεύει σε όλη τη χώρα, παρουσιάζοντας όπως είπε «αυτή την πολιτική μπροσούρα για κάποια από όσα έγιναν και γι” αυτά που πρέπει να γίνουν, με το σκοπό να επιχειρήσω να επηρεάσω τις εξελίξεις. Να συντονίσω τις ενέργειές μου με άλλους πολίτες και πολιτικούς, να συμμετάσχω στην προσπάθεια να βγούμε από την κρίση, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς τους συνήθεις καταστροφικούς συμβιβασμούς των υφιστάμενων πολιτικών κομμάτων, χωρίς τις ατέλειωτες φλυαρίες».
Στο ακροατήριο του στη Λιβαδειά περιλαμβάνονταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κ. Περγαντάς, η πρώην βουλευτής Β. Τσόνογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Μουλκιώτης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς Κ. Γκιζίμης , ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου της Θήβας Ν. Σβίγγος κ.α.


ΘΗΒΑ GRΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο