Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ!
Ελεύθερος  είναι ο Σπύρος Καρατζαφέρης. Όπως αποκαλύπτεται ο πραγματικός λόγος της σύλληψης του Σπύρου Καρατζαφέρη είναι ένα μικρό φορολογικό όφελος που είχε το οποίο το διευθέτησε με το να δίνει από 1/1/13 100 ευρώ τον μήνα! Και γι' αυτό τον αστείο λόγο, τον έβαλαν σιδηροδέσμιο στις φυλακές! Αυτό το άθλιο κράτος ποιος θ το συλλάβει;

Αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι τι δημοσιογραφικό συνάφι φέρθηκε σκάρτα στον Σπύρο Καρατζαφέρη. Κανένα κανάλι όχι μόνο δεν συμπαραστάθηκε στην άδικη και απαράδεκτη περιπέτεια του γνωστού δημοσιογράφου αλλά ούτε καν κάλυψε το γεγονός! Κατά τα άλλα ο Σπύρος Καρατζαφέρης, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:«Είμαι ελεύθερος, τώρα αρχίζει η «προφυλάκιση» του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Θα υλοποιήσω την υπόσχεση που έχω δώσει στους τηλεθεατές και αύριο, Σάββατο, με έκτακτο Εκ- Κεντρικό Δελτίο στο ΑΡΤ TV, στις 8 το βράδυ θα αρχίσουν οι αποκαλύψεις μέσα από τα έγγραφα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που κατόρθωσαν ηλεκτρονικά να συλλέξουν οι anonymous.
Τα χιλιάδες έγγραφα αποδεικνύουν το τι συνέβη από τις κυβερνήσεις και πως οδηγηθήκαμε στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από σφάλματα, παραλήψεις και πολιτικές προδοσίες ελληνικών κυβερνήσεων".


makeleio


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο