Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Vatan: "Οι Έλληνες μας ζητούν 100000 σόμπες"


Στην Τουρκία γελάνε με τα "χάλια" μας αλλά βρίσκουν την ευκαιρία να θίξουν και το ότι δεν είμαστε ικανοί να φτιάξουμε ούτε ξυλόσομπα. Σωστά ακούσατε, οι ξυλόσομπες που θα ζεστάνουν τα κόκκαλά μας θα είναι τουρκικές.

Ελληνικές εταιρείες θέρμανσης παρήγγειλαν 100.000 ξυλόσομπες από την Τουρκία για να τις διαθέσουν στην ελληνική αγορά. Η είδηση κάνει τον γύρο της Τουρκίας και παρουσιάζεται ως απότοκο της κρίσης που μαστίζει την χώρα, ενώ περιέχονται υπερβολές όπως ότι ...τελείωσε το φυσικό αέριο!
Ιδού μερικά από τα χθεσινά δημοσιεύματα: «Η Yeni Safak στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο «Η Ελλάδα ζήτησε 100.000 σόμπες» γράφει ότι στην Ελλάδα βιώνεται επιστροφή στο παρελθόν στον τομέα της θέρμανσης για οικονομία. Μετά την υποστήριξη και της κυβέρνησης για την χρησιμοποίηση θερμαστρών στην Ελλάδα που αντιμετωπίζει οικονομική κρίση , οι εταιρείες ζήτησαν από την Τουρκία...100.000 σόμπες.
Η Vatan στην πρώτη σελίδα με τον τίτλο «100.000 τουρκικές σόμπες στην γείτονα που αντιμετωπίζει κρίση», γράφει ότι στην Ελλάδα που δίνει μάχη με την μεγαλύτερη οικονομική κρίση της Ιστορίας της, ο λαός που έχει πτωχεύσει επέστρεψε στις σόμπες όταν κατάλαβε πως δεν θα μπορέσει πλέον να θερμαίνεται με φυσικό αέριο.
Οι Τούρκοι παραγωγοί μέχρι στιγμής πήραν 100.000 παραγγελίες για σόμπες. Η Takvim γράφει για το θέμα με τον τίτλο « Τουρκικές σόμπες στην γείτονα». Η Star αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Η Ελλάδα που επιστρέφει στα παλιά ζήτησε 100.000 σόμπες». Η Sabah αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο « Τελείωσε το αέριο, ζήτησαν σόμπες».
Δεν είναι αστείο το ζήτημα αφού αυτό που θίγουν οι εφημερίδες της γείτονος, είναι το χαμηλό ηθικό του λαού μας, αλλά και την εξάρτησή μας από την Τουρκία, ακόμα και στις σόμπες.Σηκώνει πολύ σκέψη το πως φθάσαμε μέχρι εδώ και να φαινόμαστε σαν το "κοριτσάκι με τα σπίρτα"


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο