Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ένοπλες Δυνάμεις χαμηλού κόστους, το σενάριο για μισθό 875 ευρώ και η ηγεσία

Ένοπλες Δυνάμεις “χαμηλού κόστους”. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των νέων μέτρων που η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει,παλεύοντας βέβαια ταυτόχρονα για την επιβίωσή της. Το θέμα όμως είναι ότι ο “στόχος” γι΄ αυτές τις ΕΔ επιτυγχάνεται με περικοπές μόνο στις αποδοχές των στελεχών των ΕΔ και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Το σχέδιο για μισθό ανθυπολοχαγού στα 875 ευρώ και Αρχηγού στα 1500 ευρώ “καθαρά”, διέρρευσε ,δημοσιοποιήθηκε από το Onalert και ουδείς -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- το αμφισβήτησε. Αντιθέτως στρατιωτικοί που από προσωπικό ενδιαφέρον διερεύνησαν την πληροφορία , υποστηρίζουν ότι πράγματι υπάρχει τέτοιο σχέδιο και φαίνεται ότι εκεί “πάει το πράγμα”.

Χωρίς αμφιβολία , η υλοποίηση τέτοιων ρυθμίσεων στις ΕΔ θα προκαλέσει θύελλα. Η οποία μπορεί να μην εκφραστεί με “δυναμικές κινητοποιήσεις” που στις ΕΔ δεν ταιριάζουν αλλά οπωσδήποτε θα ετείνει δραματικά το κλίμα απαξίωσης που τα τρία τελευταία χρόνια τις “διαβρώνει”.

Οι παραιτήσεις στελεχών αυξάνονται μέρα με την μέρα και κανείς δεν δείχνει να προβληματίζεται, από την ηγεσία.

Το χειρότερο όλων είναι ότι δεν υπάρχει κανείς από την κυβέρνηση ,την ηγεσία, πολιτική και στρατιωτική που να “βγει μπροστά” και να δώσει ένα τέλος στην αβεβαιότητα των στελεχών των ΕΔ, περιγράφοντας τουλάχιστον το γενικό πλαίσιο των αλλαγών πο έρχονται.


On Alert

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο