Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Συζητάμε με τους Ισλανδούς για Νέο Σύνταγμα στην Ελλάδα…


Mέλη της κίνησης πολιτών ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή) καλούν σε ομιλία – ανοιχτή συζήτηση με το κοινό την Katrin Oddsdottir, δικηγόρο, ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλος του Συνταγματικού Συμβουλίου του Νέου Συντάγματος της Ισλανδίας.
Η Katrin Oddsdottir θα παρουσιάσει τον τρόπο συγκρότησης του Συνταγματικού Συμβουλίου της Ισλανδίας, την διαδικασία συμμετοχής των Ισλανδών πολιτών στην…. διαδικτυακή διαβούλευση αλλά και τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος μέσω του οποίου στις 20 Οκτωβρίου 2012 επικυρώθηκε από τον Ισλανδικό λαό ένα νέο Σύνταγμα για τη χώρα, διαμορφωμένο από τους πολίτες για τους πολίτες. 
Θα ακολουθήσει συζήτηση υπό το συντονισμό μελών του Δικηγορικού Συλλόγου και της “Πρωτοβουλίας για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή”, με επίκεντρο τις δυνατότητες ανάπτυξης παρόμοιων διαδικασιών στην Ελλάδα.
Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Ακαδημίας 60, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 7 μμ.
Πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ομάδας συντονισμού του project ‘Politeia 2.0 – Democracy re-born’ το οποίο προκρίθηκε στον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. 
Χορηγός επικοινωνίας: το διαδικτυακό περιοδικό ΑΝΤΙΦΩΝΟ (www.antifono.gr)
Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://www.facebook.com/events/452004041512313/
Πέτρος Χασάπης
olympia

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο