Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ!!!


Πολιτικό σάλο και αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει η πρωινή εμφάνιση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οπόιος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει!!!





Λίγο αργότερα και υπό τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να ανασκευάσει...
«Με λύπη μου βλέπω ότι ορισμένα ΜΜΕ απομονώνουν εντελώς επιλεκτικά και αυθαίρετα μία και μόνο φράση από τη συνολική απάντησή μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, πράγμα που έχει ως συνέπεια να βγαίνουν πέρα για πέρα λαθεμένα, διαστρεβλωμένα και παραμορφωμένα συμπεράσματα για την τοποθέτησή μου σε σχέση με τις δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να διαδραματίσει κυβερνητικό ρόλο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι σήμερα πολύ πιο έτοιμος απ’ όλες τις μέχρι πρότινος αξιωματικές αντιπολιτεύσεις για να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό κυβερνητικό ρόλο σε μια από τις πιο δύσκολες ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, παρότι εκτοξεύτηκε ταχύτατα από το 4% στο 27% και σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει πραγματοποιήσει σε σύντομο χρόνο μεγάλα βήματα σε μια γόνιμη προσπάθεια σχεδιασμού και προγραμματικής επεξεργασίας για να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό και επιτυχημένο ρόλο σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς, που θα ανακόψει τον κατήφορο και σταδιακά θα δώσει θετική, προοδευτική ώθηση στη χώρα. Μια κυβέρνηση της Αριστεράς που είναι σήμερα απόλυτα αναγκαία για την επιβίωση του τόπου και του λαού.
Αυτή είναι η ουσία της τοποθέτησής μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και κάθε άλλη ερμηνεία με την απομόνωση φράσεων για να βγουν διαστρεβλωμένα, σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, συμπεράσματα, στο μόνο που μπορεί να αποβλέπει είναι στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει στη Βουλή  ένα καταστροφικό πακέτο μέτρων που θα δώσει τη χαριστική βολή στη χώρα.
Μία κυβέρνηση της Αριστεράς είναι απόλυτα αναγκαία και επιτακτική στις σημερινές περιστάσεις, όντας η μόνη θετική και αποτελεσματική απάντηση για τον τόπο και το λαό».
makeleio

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο