Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ενεργοποιώντας συνάψεις και μονοπάτια νευρώνων στην ελληνική μας νοόσφαιρα


Πανικός πλέον επικρατεί στα επί μέρους στρατόπεδα του αντιπάλου δέους! Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς πρέπει εκτάκτως να συναντηθούν την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013, ελπίζοντας ίσως να καταφέρουν να σκαρφιστούν τα απαραίτητα επικοινωνιακά τους κόλπα, που απαιτούνται ενώ τούτοι πεισματικά εξακολουθούν να στερούν τον ελληνικό μας κόσμο από τις προσφορές της χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, προς τον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου [1].

Είναι απόλυτα δικαιολογημένος ο Πανικός τους...
σε αμφότερες τις δύο χώρες του ελληνικού μας έθους και έθνους. Διότι ως τα τυφλά πιστά δουλικά που μόνοι τους επιλέγουν να είναι, της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής δογματικής, πρέπει μέσω της στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας τους να συνεχίσουν ασταμάτητα και πάσει θυσία το δήθεν ‘θεόπνευστον’ (sic!) έργον τους, που δεν είναι άλλο από τον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού [2].

Από την άλλη πλευρά όμως, ο Αντώνιος Βαλσαμάκης, Εκπρόσωπος Τύπου, Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/), ακάθεκτος εξακολουθεί να ενεργοποιεί τις απαραίτητες συνάψεις και τα απαραίτητα μονοπάτια νευρώνων στην ελληνική, συλλογική μας νοόσφαιρα. Μόνον έτσι μπορούμε αποτελεσματικά και συλλογικά να αντιτάξουμε την ελληνική πνευματική μας αντίσταση στο αντίπαλον δέος, που άρδην πανικόβλητα πλέον εκπροσωπούν τα τυφλά πιστά δουλικά του, μέσω της κομματοκρατίας τους στην Ελλάδα και στην Κύπρο [3].

Εάν είσαι μία αληθινή Ελληνίς ή ένας αληθινός Έλλην, ψηλά την κεφαλήν ή την τριτώ σου βάστα, διότι δεν υπάρχει πλέον καμμία απολύτως αμφιβολία πως ο ελληνικός μας κόσμος και πολιτισμός θα ξεπροβάλλει σύντομα από την τέφρα ‘τους’ νικητής, με ένα δάφνινο μάλιστα στεφάνι επάνω στην συλλογική τριτώ μας! Ο σπασμωδικά έντρομος Πανικός και η εμφανής σκοτοδίνη ή blackout του Νίκου Αναστασιάδη και του Αντώνη Σαμαρά, μας παρέχουν την αδιαμφισβήτητη πλεόν σημειολογία επί της ταχύτατα επερχομένης Νίκης μας.

Δεν έχει βέβαια ούτε δόγμα, ούτε κόμμα, ούτε χρώμα η ταχύτατα επερχομένη Νίκη μας. Δόγμα και κόμμα της είναι μόνον το ελληνικόν μας έθος και έθνος, ενώ τα χρώματά της δεν είναι άλλα από την ελληνική μας γαλανόλευκο σημαία.

Εσύ, ως μία Ελληνίς ή ένας Έλλην, πρέπει να εστιάσεις τις συνάψεις και τα μονοπάτια νευρώνων που σου ενεργοποιεί ο Αντώνιος Βαλσαμάκης προς δύο συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την επανόρθωση και την ανασύσταση της ορθής ελληνικής μας πολιτείας, σε ένα πραγματικά ελληνικό κράτος δικαίου, που νομικά και νόμιμα μας ανήκει.

Δεδομένου ότι η πιθανότητα επιτυχίας του αντιπάλου δέους να αφανίσει τον ελληνικό μας κόσμο είναι μηδέν, στην διαδικασία της επανορθώσεως της ελληνικής μας πολιτείας σε ένα ελληνικόν κράτος δικαίου, πριν από κάθε τι άλλο πρέπει να τσακίσουμε όλα μα όλα τα τυφλά πιστά δουλικά της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής δογματικής. Δεν επιτρέπεται να σκιάζεσαι κανέναν άσπονδο εχθρό του ελληνικού μας κόσμου, είτε ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου Καραμανλής (ΝΔ), είτε Γεώργιος Jeffrey Ανδρέα Παπανδρέου (ΠαΣοΚ), είτε Λουκάς Παπαδήμος (Trilateral Commission), είτε Γιάννης Στουρνάρας (Λέσχη της Ρώμης), είτε Αλέξης ή Axel Τσίπρας (ΣυΡιζΑ).

Προσοχή! Εάν δεν τσακίσουμε εμείς τους εχθρούς μας, τότε διατρέχουμε τον άμεσο κίνδυνο να μας τσακίσουν εκείνοι.

Πρέπει δε ταυτόχρονα, συλλογικά να αποφασίσουμε με ποιές ακριβώς ασφαλιστικές δικλείδες θα αποτρέψουμε τα οποιαδήποτε τυφλά πιστά δουλικά της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής δογματικής, μέσω της στυγνά δυναστικής κομματοκρατίας τους, να επανακαταλάβουν και να ξαναϋποδουλώσουν την Ελλάδα και την Κύπρο μας. Μην ψάχνεις άδικα γιά τους δήθεν ‘ηγέτες’ άτομα, που οι εχθροί μας θα εξακολουθούν πάντα να προβάλουν και να προωθούν, υπέρ των δικών τους συμφερόντων, και φυσικά εναντίον της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου.

Έχει λοιπόν να κάνει η δευτέρα κατεύθυνσις, προς την οποία πρέπει να εστιάσεις τις συνάψεις και τα μονοπάτια νευρώνων που σου ενεργοποιεί ο Αντώνιος Βαλσαμάκης, με την εκ προοιμίου επιτακτική η ανάγκη να θεσπίσουμε την νομικά και νόμιμα θεσμοθετημένη ελληνική πολιτική κοινωνία πολιτών σε έναν Δήμο Πολιτών Ελλάδος (ΔΠΕ) και σε έναν Δήμο Πολιτών Κύπρου (ΔΠΚ). Αυτόν δε τον νομικά και νόμιμα θεσμοθετημένο ΔΠΕ και ΔΠΚ, πρέπει επίσης εκ προοιμίου να τον αναγνωρίζουμε ως τον αποκλειστικά και αδιαμφισβήτητα ανώτατο θεσμό του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, όχι μόνον στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αλλά και επάνω σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη, στον απανταχού συνέκδημο ελληνικό μας κόσμο.

Συλλογικά λοιπόν, και ανεξαρτήτως του πολιτεύματος της Ελλάδος και της Κύπρου, μέσα στο και γύρω από το οποίο ο ελληνικός μας κόσμος θα διαλέξει να ευδαιμονεί συλλογικά, ο Δήμος Πολιτών Ελλάδος και Κύπρου πρέπει να καταστεί θεσμικά, νομικά και νόμιμα, ο απόλυτος πολιτικός εντολεύς του οποιουδήποτε πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Κανένας μα κανένας άλλος θεσμός στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν μπορεί να είναι ούτε ανώτερος, αλλά ούτε καν ισάξιος με τον απόλυτο πολιτικό εντολέα της χώρας, που πρέπει να είναι μόνον ο ΔΠΕ στην Ελλάδα και ο ΔΠΚ στην Κύπρο!

Δεν μπορεί να υπάρχει κανένας μα κανένας άλλος, είτε αυτοκέφαλος είτε ανεξάρτηρος οργανισμός, που να μπορεί να θεωρείται ισάξιος των ΔΠΕ και ΔΠΚ, χωρίς να υπάγεται στην απόλυτο εξουσία του Δήμου Πολιτών Ελλάδος και Κύπρου. Όπως ακριβώς η εκάστοτε με άμεση ανακλητότητα των μελών της κυβέρνηση πρέπει —ανεξαρτήτως πάντα του πολιτεύματος— να ενεργεί αποκλειστικά και μόνον ως ο εντολοδόχος της απολύτου εξουσίας του απολύτου πολιτικού εντολέως ΔΠΕ ή ΔΠΚ, έτσι και ο κάθε άλλος θεσμός και οργανισμός πρέπει επίσης να είναι υποτελής στην απόλυτο εξουσία του απολύτου εντολέως Δήμου Πολιτών Ελλάδος και Κύπρου!

Ψηλά λοιπόν βάστα την κεφαλήν ή την τριτώ σου! Με τις συνάψεις και τα μονοπάτια νευρώνων σου ενεργοποιημένα από τον Αντώνιο Βαλσαμάκη, γρήγορα θα αντιληφθείς πως οι προσφορές της χρηματιστικής του Αρτέμη Σώρρα προς τον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου, δεν είναι παρά ένα μικρό, τοσοδούλι βηματάκι προς την απελευθέρωση του ελληνικού μας κόσμου, ενώ τα μεγάλα βήματα πρέπει να τα κάνουμε όλες και όλοι μας συλλογικά!



Ευοί Ευάν,

Νίκος Γεωργαντζάς



ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ-GR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο