Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ομαδική αποχώρηση από την Σοσιαλιστική Διεθνή



Ο ΓΑΠ μετά το ΠΑΣΟΚ, διέλυσε και την Σοσιαλιστική Διεθνή! 


Δύο... "επιτυχίες" σε τρία μόλις χρόνια! Μετά την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο Γιώργος Παπανδρέου διαλύει επί προεδρίας του και την Σοσιαλιστική Διεθνή!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, το γερμανικό σοσιαλιστικό κόμμα (το SPD) προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενώ τον ίδιο δρόμο προβλέπεται να ακολουθήσουν και 50 ακόμα σοσιαλιστικοί σχηματισμοί, ανάμεσά τους αυτοί της Γαλλίας και της Ιταλίας. Τα κόμματα που αποχωρούν σκοπεύουν να ιδρύσουν- σύμφωνα με πληροφορίες- μία νέα "λέσχη" που θα θεωρείται προοδευτικότερη σε σχέση με την Σοσιαλιστική Διεθνή.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής αποδυναμώνεται δραματικά και ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει πλέον την Προεδρία μίας ομάδας που θα μοιάζει μάλλον με... "πουκάμισο αδειανό".
Οι κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ- για την ακρίβεια από το στρατόπεδο των Βενιζελικών- σχολιάζουν την εξέλιξη αυτή με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο... Όπως χαρακτηριστικά λένε... "ο Παπανδρέου κατάφερε (!) να ισσοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι και την Σοσιαλιστική Διεθνή".
Σύμπτωση, ατυχία ή μήπως ανικανότητα αναλογίζεται κανείς...

Newsbomb.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο