Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Το έλα να δεις στην εφορία Θήβας!

Οι πολίτες πληρώνουν τις αποφάσεις του ποδαριού…

Α. Λιάσκος: «Ήταν αναμενόμενο …»

Γ. Σταθάς: «Μοναδικά και πρωτότυπα απίστευτα, όσα συμβαίνουν στην Θήβα…»

Σπ. Νικολαόυ: «Ενώνοντας την φωνή μας θα  διαδηλώσουμε την αντίδρασή μας..»

Η κατάσταση στην εφορία της Θήβας έχει ξεπεράσει τα χειρότερα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα όσα πρόκειται να συμβούν…

Πολίτες όλων των ηλικιών ανεβοκατεβαίνουν τους τέσσερεις ορόφους της Δ.Ο.Υ μη καταφέρνοντας σαν εξυπηρετηθούν…

«Ήταν αναμενόμενο ότι θα προκύψουν όλα αυτά τα προβλήματα  από την στιγμή που παίρνονται αποφάσεις  χωρίς να έχει προηγηθεί προγραμματισμός  και υλοποίηση πραγμάτων,  που είναι απαραίτητα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος αλλά και οι εργαζόμενοι » τονίζει ο Πρόεδρος των εργαζομένων στην Δ.Ο.Υ Αλ. Λιάσκος, υπενθυμίζοντας πως η υποδομή της Δ.Ο.Υ Λιβαδειάς  δεν ήταν έτοιμη!

«Έχουμε όλοι μας διαπιστώσει  ότι τα τελευταία 3 χρόνια  οι κυβερνήσεις, δεν ενδιαφέρονται για τον πολίτη, καθώς το μόνο που σκοπεύουν να κάνουν  είναι  να βάλουν όσο το δυνατόν βαθύτερα  το χέρι στην τσέπη του   Έλληνα φορολογούμενου, μη λαμβάνοντας καμία μέριμνα για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος» υπογραμμίζει, καλούμενος ωστόσο, να περιγράψει την κατάσταση στην περίπτωση στάσης πληρωμής στην οποία προσανατολίζονται φορείς και πολίτες…

«Υπάρχουν πάρα πολλές αποφάσεις,   που έχουν κριθεί από αντισυνταγματικές μέχρι  παράτυπες, αλλά παρόλα αυτά, ο κόσμος αντιμετωπίζει απανωτά χτυπήματα  και δεν σηκώνει ανάστημα. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνει τώρα, με τον πανκοινωνικό αγώνα, που ξεκινά,   θέτοντας στόχαστρο όλα τα ζητήματα  που χτυπούν πλευρές της ζωής μας:  Υγεία, εκπαίδευση  φοροεπιδρομή διάλυση κάθε αγαθού και δημόσιας υπηρεσίας , διαφορετικά ο  καθένα μόνος δεν μπορεί αντιμετωπίσει  μια τέτοιας ευρείας κλίμακας επίθεση» καταλήγει ο κ. Λιάσκος, με τον βουλευτή Βοιωτίας Γ. Σταθά να βρίσκεται εκ νέου στην Δ.Ο.Υ Θηβών, μετά τις απανωτές καταγγελίες των πολιτών…

«Έχουν διαλύσει  την εφορία, δεν εισπράττουν έσοδα, ούτε καν τις υποχρεώσεις που έχουν ως κράτος , απολύουν κόσμο και όλα αυτά για συμφέροντα» τονίζει ο κ. Σταθάς, κάνοντας λόγο για ξεσηκωμό, ως την μοναδική λύση για την ανατροπή..

«Αν δεν το κάνουμε άμεσα, θα μας  πάρουν και τις ζωές μας» υπογραμμίζει, χαρακτηρίζοντας «μοναδικά και πρωτότυπα απίστευτα», τα όσα διαδραματίζονται στην Δ.Ο.Υ Θήβας, όπου ενώ υπάρχει κόσμος, που θέλει να πληρώσει, ούε αυτό το δικαίωμα δεν τους δίνεται!

Στο μεταξύ, σε πορεία κινητοποιήσεων μπαίνει ο Δήμος Θηβαίων και μάλιστα από σήμερα…

«Διανύουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπου Δήμος και πόλη αντιμετωπίζουμε   πολύ σοβαρά προβλήματα. Το ένα η υποβάθμιση της πόλης  και του Δήμου και το δεύτερο της Τ. Α» δηλώνει ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπ. Νικολάου, αναφερόμενος στις δυναμικές κινητοποιήσεις με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, συλλαλητήριο, κατάληψη της Δ.Ο.Υ. και κλείσιμο του Δήμου.

«Με αυτόν τον τρόπο θα απαντήσουμε, ενώνοντας την φωνή μας, για ανα διαδηλώσουμε την αντίδρασή μας στην υποβάθμιση του Δήμου και της ζωής μας» υπογραμμίζει, απαριθμώντας τις αποφάσεις  του Δημοτικού Συμβουλίου, της Επιτροπής αγώνα του Δήμου και  των φορέων της πόλης..

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 20:00 στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Θίσβης (Δομβραίνα), Βαγίων (Βάγια) & Πλαταιών (Καπαρέλλι) και

Αύριο Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 11:00 στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Συλλαλητήριο την Τρίτη 16 Ιουλίου, στον χώρο έξω από τη Δ.Ο.Υ. Θηβών και κατάληψη…

Στο μεταξύ, στα  πλαίσια των κινητοποιήσεων, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Θηβαίων θα μείνουν κλειστές  σήμερα και την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013.

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο επόμενο διάστημα στην περιοχή μας όσο και στην Αθήνα μετά από πρόταση της Επιτροπής Αγώνα.


ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο