Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Εκστρατεία ενημέρωσης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων

Εκστρατεία ενημέρωσης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα σούπερ μάρκετ της περιοχής των Θηβών, όπου έχουν τοποθετηθεί καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Εθελοντές και μέλη της Επιτροπής του, μοίρασαν φυλλάδια στους πελάτες των σούπερ μάρκετ, στα οποία  ενημέρωναν για το σκοπό ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τον τρόπο που λειτουργεί, τον αριθμό ατόμων που εξυπηρετεί και τις ανάγκες του, κυρίως σε τρόφιμα.

Παράλληλα, υπενθύμιζαν στον κόσμο την ύπαρξη Κοινωνικού Καλαθιού, αμέσως μετά τα ταμεία των σούπερ μάρκετ.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινήσαμε μια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Καλαθιού του Παντοπωλείου μας. Δυστυχώς, οι εξυπηρετούμενες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο οικογένειες, έχουν ανέλθει στις 160. Tο γεγονός αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα και μας προβληματίζει για το τι μέλει γενέσθαι.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε εθελοντικές προσφορές πολιτών, επιχειρήσεων, φορέων και συλλόγων. Όσο έχουμε γεμάτα τα ράφια του μπορούμε να βοηθήσουμε τις άπορες οικογένειες του Δήμου μας.  Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει όλοι, από το υστέρημά μας, να αφήνουμε έστω ένα προϊόν μακράς διαρκείας, που δεν χρειάζεται ψυγείο, στα Καλάθια του Κοινωνικού Παντοπωλείου.  Δεν χρειάζεται να είναι γνωστής εταιρείας, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Ότι μπορεί ο καθένας μας».
_______________________________________________________________________
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων:

Ενισχύει την κοινωνική συνοχή & καταπολεμά τη φτώχια και την οικονομική κρίση
Παρέχει δωρεάν είδη διατροφής, ένδυσης κτλ., σε δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καλύπτοντας τις πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσής τους.
Μέχρι σήμερα εξυπηρετεί 160 οικογένειες.
Στηρίζεται σε εθελοντικές προσφορές, γι’ αυτό και έχουν τοποθετηθεί στα Σούπερ Μάρκετ  της πόλης, καλάθια με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων».
Βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Πελοπίδου & Αγγελίδη και είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :2262350603, 607, 600
 ____________________________________________________________________

Όταν πάω στο super market:

Να θυμηθώ, ν’ αφήσω ένα προϊόν μακράς διαρκείας που δεν χρειάζεται ψυγείο (π.χ. γάλα παιδικό ή βρεφικό, ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, χυμό ντομάτας κα.)  στο Καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων, αμέσως μετά το ταμείο…
Γιατί θέλω να στηρίξω τους άπορους συμπολίτες μου & να συμμετέχω και εγώ σ’ αυτό το έργο αγάπης.
Γιατί ΜΑΖΙ χτίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ??????.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ...ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΦΟΤΟ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο