Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ωνάσειο: Άμεσος ο κίνδυνος λουκέτου - Στο πόδι οι γιατροί!


- Έχει συζητηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο "ξαφνικού θανάτου" του Ωνασείου!
- Θα ανακοινωθούν δραστικές μειώσεις μισθών στους γιατρούς
- Η διοίκηση κάνει λόγο για οξύ ταμειακό πρόβλημα ρευστότητας του κέντρου
- Τι δηλώνει στο iatropedia.gr η διοίκηση του νοσοκομείου

Το Ωνάσειο ένα από τα καλύτερα καρδιοχειρουργικά κέντρα της Ευρώπης, περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιοδους και κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο!

Οι γιατροί έκαναν στάση εργασίας 9 με 11 το πρωί και έκαναν έκτακτη γενική συνέλευση.
Σύμφωνα με την Επιστημονική Επιτροπή Ιατρών Ωνασείου μετά από συνάντησή της με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, οι περιγραφές έγιναν με τα μελανότερα χρώματα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του Κέντρου, έχει συζητηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο "ξαφνικού θανάτου" του Ωνασείου!
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε είναι χαρακτηριστική:

«Μέλη του ΔΣ της ΕΕΙ, παρέστησαν σήμερα 9.7.13 σε συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, τον Γενικό Διευθυντή τους συντονιστές των τομέων και Διευθυντές των καρδιοχειρουργικών τμημάτων, με θέμα την οικονομική κατάσταση του ΩΚΚ.

Ο πρόεδρος του ΩΚΚ και ο γενικός διευθυντής εξέθεσαν τα δεδομένα της παρούσας οικονομικής κατάστασης του ΩΚΚ με τα μελανότερα δυνατά χρώματα. Επίσης έγινε λόγος για οξύ ταμειακό πρόβλημα ρευστότητας του κέντρου που φέρεται να κινδυνεύει ακόμα και με αιφνίδια παύση της λειτουργίας του. Έγινε ακόμα ενημέρωση για τις αγωνιώδεις επαφές της Διοίκησης με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και του ΕΟΠΥΥ που μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα (δεδομένων και των προσφάτων αλλαγών στην ηγεσία τους).

Ο πρόεδρος του ΩΚΚ μας ενημέρωσε ότι στο επόμενο ΔΣ 11/7/13 θα συζητηθούν και πιθανότατα θα αποφασισθούν νέες μισθολογικές μειώσεις των ιατρών.

Τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΙ παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις του ιατρικού σώματος. Καλούμε το ιατρικό σώμα επειγόντως για ενημέρωση την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 και ώρα 8.30 στον 7ο όροφο με ταυτόχρονη προκήρυξη στάσης εργασίας 8-11.

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

NewsIt

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο