Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟΝ «ΞΑΦΝΙΚΟ» ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η απόφαση της κυβέρνησης για τον «ξαφνικό θάνατο» της Ε.Ρ.Τ. επεκτείνεται και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.

Η πρόθεση της κυβέρνησης για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας αποτελεί πραξικοπηματική απόφαση και συνταγματική εκτροπή και είναι ενταγμένη στο «Δόγμα του Σοκ», ώστε να τρομοκρατήσουν, να διαιρέσουν και να οδηγήσουν χιλιάδες εργαζόμενους στην απόλυση και στην εξαθλίωση.

Πλέον στόχος τους δεν είναι μόνο οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία αλλά συνολικά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γι΄ αυτό η αντίδρασή μας θα είναι συνολική και δυναμική.

Σε πρώτη φάση η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε την προκήρυξη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου και συγκέντρωση ΟΛΩΝ των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα, στις 12.30 το μεσημέρι και πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15).

Τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και ώρα 11.00 το πρωί συνεδριάζει εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προκειμένου να αποφασίσει περαιτέρω τη στάση της.

Καλούμε την Κ.Ε.Δ.Ε. άμεσα και δυναμικά με ξεκάθαρη θέση να προστατέψει με αποφάσεις της τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία μεθοδικά και απροκάλυπτα κυβέρνηση και τρόικα οδηγούν σε διάλυση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος                                               Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                    Γιάννης Τσούνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο  «ξαφνικός θάνατος»  των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας ήταν το επόμενο βήμα μετά το «μαύρο» της Ε.Ρ.Τ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο πλαίσιο της συνολικής αντίδρασης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις φασιστικές, αντισυνταγματικές και πραξικοπηματικές αποφάσεις της δικομματικής κυβέρνησης αποφάσισε:

1. Αποχή από οποιαδήποτε εργασία των Δημοτικών Αστυνομικών το ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 6 και 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 αντίστοιχα. Το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013  στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου της Αθήνας, (Αγίου Κωνσταντίνου 14).
2. Την προκήρυξη στάσης εργασίας την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι το τέλος του ωραρίου και συγκέντρωση των εργαζομένων στην Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα στις 12.30 το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η νέα επίθεση της κυβέρνησης στις υπηρεσίες και Δομές της Αυτοδιοίκησης.

Η απόλυτη έλλειψη υποτυπώδους σχεδιασμού, η πλήρης διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και η απόλυτη δουλικότητα των «εκπροσώπων» του λαού στις εντολές των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ είναι η μόνη σκληρή πραγματικότητα που μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ…!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

       Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                       Γιάννης Τσούνης



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο