Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ώρα "Μηδέν" για την Αίγυπτο - ΔΕΙΤΕ LIVE

Οι ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου ανακοίνωσαν πως θα προχωρήσουν στη διάλυση του Κοινοβουλίου, την αναστολή του Συντάγματος και στην εφαρμογή ενός «οδικού χάρτη» αν ο Μοχάμεντ Μόρσι δεν σεβαστεί το τελεσίγραφο που επιβλήθηκε όπως μετέδωσε το απόγευμα της Τρίτης το πρακτορείο Reuters.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το Ανώτατο Συμβούλιο Ενόπλων Δυνάμεων εξετάζει ακόμα τις λεπτομέρειες και το σχέδιο, βάσει του οποίου θα κινηθούν ώστε να επιλυθεί η πολιτική κρίση, που ώθησε εκατομμύρια διαδηλωτών να πλημμυρίσουν τους δρόμους και τις πλατείες της Αιγύπτου.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών, Μοχάμεντ Καμέλ Αμρ, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα συνολικά έξι παραιτηθέντα μέλη της κυβέρνησης εκ των οποίων οι υπουργοί Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Επικοινωνιών, που στέκονται στο πλευρό των διαδηλωτών και εκφράζουν με την αποχώρησή τους τη συμπαράστασή τους.

Όσο για τους φόβους που αυξάνονται ότι με την απόρριψη του τελεσιγράφου των ενόπλων δυνάμεων από τον Μόρσι η χώρα θα οδηγηθεί σε πραξικόπημα, ο στρατός προσπαθεί να ρίξει τους τόνους απορρίπτοντας τις κατηγορίες.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ο στρατός είναι έτοιμος να αναπτυχθεί στους δρόμους του Καΐρου αν κριθεί απαραίτητο, ώστε να προληφθούν συγκρούσεις και να προστατευθούν οι διαδηλωτές.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη συγκεντρώση κατά του Μόρσι στην πλατεία Ταχρίρ.


Watch live streaming video from ontveglive at livestream.com

The Insider.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο