Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η τρόικα δε δέχεται μετατάξεις και απαιτεί διαθεσιμότητα εδώ και τώρα.


Νέα συνάντηση Στουρνάρα – Τρόικας: Όλα σε μία κλωστή

Νέα συνάντηση με τους εκπρόσωπους των δανειστών θα έχει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Η τρόικα δε δέχεται μετατάξεις και απαιτεί διαθεσιμότητα εδώ και τώρα.
Βασικότερο «αγκάθι» αποτελεί το Δημόσιο και γι' αυτό το λόγο στις 2 το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών θα μεταβεί και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κ. Μητσοτάκης.
Η Τρόικα αρνήθηκε να συνυπολογιστούν στο συνολικό αριθμό της διαθεσιμότητας-κινητικότητας οι μετατάξεις 5.000 καθηγητών από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και οι περίπου 3.500 δημοτικοί αστυνόμοι στα σώματα ασφαλείας.
Έτσι, πλέον ο αριθμός των εργαζομένων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, θα συμπληρωθεί από τη «δεξαμενή» της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτοί θα επιλεγούν με οριζόντιο τρόπο ως υπεράριθμοι. Αν δεν βρεθούν όμως, τελικά, θέσεις γι' αυτούς, θα απολυθούν.
Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, «οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί σημαντικά για συμφωνία», ωστόσο, όπως ο ίδιος πρόσθεσε, «ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

Newsbomb.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο