Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ -ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ "ΕΦΙΠΠΟΣ"''Υπάρχει κάτι στο εξωτερικό του αλόγου που κάνει καλό στο εσωτερικό του ανθρώπου. 

Winston Churchill'' 

Πέντε λεπτά από το κέντρο της Θήβας, κοντά στο στρατόπεδο βρίσκεται ο ιππικός όμιλος Θήβας. Ένας χώρος φτιαγμένος με μεράκι, από έναν άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο και σε συνδυασμό με καταρτισμένους εκπαιδευτές αποτελεί την εγγύηση στην εκμάθηση και ενασχόληση με τα άλογα και την ιππασία.

Επιπλέον ο όμιλος διαθέτει ένα μοναδικό χώρο φτιαγμένο με πολύ μεράκι που λειτουργεί σαν λαογραφικό μουσείο.

Η σχολή λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ.Περικλή Λαλιώτη από το 2011.

Ο ιππικός όμιλος Θήβας είναι μια σχολή ιππασίας που λειτουργεί με σύγχρονα πρότυπα για μαθήματα ιππασίας, αθλητική ιππασία, ελεύθερη ιππασία, θεραπευτική ιππασία, υπερπήδηση εμποδίων, Αμαξοδήγηση καθώς και τον σταβλισμό ιδιωτικών ίππων.


Προτεραιότητα μας είναι να έχουμε υγιεί και χαρούμενα άλογα καθώς ασφαλή και καταρτισμένη εκμάθηση ιππασίας σε όλα τα επίπεδα από τον εκπαιδευτή μας.


Ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης είναι ο προπονητής της σχολής μας στην αθλητική ιππασία και την θεραπευτική ιππασία. Είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τους ιππείς και τις αμαζόνες μόλις επιλέξουν σαν στόχο τους την αθλητική ιππασία και αφού έχουν ολοκληρώσει ένα κύκλο μαθημάτων στη κλασική ιππασία Ο Νίκος επίσης προσφέρει συμβουλές στην εκπαίδευση αλόγων, στην εκπαίδευση των ιδιοκτητών τους αλλά επίσης αναλαμβάνει και την εκπαίδευση ίππων στις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Καθημερινά μαθήματα ιππασίας κατόπιν ραντεβού! τηλ.6978877078Ιππικός Όμιλος Θήβας "Έφιππος" facebook

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ -ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ FACEBOOK

Ευγενική χορηγία  thiva post


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια:

  1. Που ακριβώς βρίσκεται ο ιππικος όμιλος στη Θήβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά το στρατόπεδο και πριν τη διασταύρωση για Νεοχωράκι στρίβετε δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο