Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ένοπλη Ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Οινόφυτα Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (11-01-2014) το μεσημέρι αφαίρεσαν, με την απειλή όπλων, χρηματικό ποσό από κατάστημα super - market στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 13:35΄ το μεσημέρι, οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, εισήλθαν στο ανωτέρω κατάστημα και με την απειλή όπλων (πιθανώς πιστολιών), αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των (1.300) ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Στο πλαίσιο των ευρείας κλίμακας ερευνών, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο, σε περιοχή του Αυλώνα Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ανήκει σε ημεδαπή και είχε δηλωθεί η κλοπή του την 10-01-2014, στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας Αττικής.      

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Viotiashop

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο