Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ενίσχυση των υπαλλήλων του ΙΚΑ Θήβας ζητά το Εργατικό Κέντρο

ΠΡΟΣ : ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Κο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΗΣΗΣ



Κύριε Διοικητά,

Σας γνωρίζουμε για άλλη μια φορά, ότι το Υποκατάστημα του ΙΚΑ ΘΗΒΑΣ έχει στην αρμοδιότητά του και εξυπηρετεί 45 χωριά της περιοχής.



Στην περιοχή μας δραστηριοποιούνται 1200 Βιομηχανίες μικρές και μεγάλες.



Σήμερα το Υποκατάστημα έχει στη δύναμή του 6 μόνιμους υπάλληλους και 3 προϊσταμένους, η οποία μία εκ των τριών εκτελεί χρέη Διευθύντριας.



Αναλυτικότερα μία υπάλληλος ασχολείται στο τμήμα εσόδων, μία στο γραφείο οικοδομών, μία στο Ταμείο, μία στο Μητρώο, μία στις παροχές και μία στις συντάξεις.

Έχει και δύο υπαλλήλους που απασχολούνται στο ΚΕΠΑ.



Μετά από έντονες διαμαρτυρίες εργαζομένων και πολιτών για την αδύνατη εξυπηρέτησή τους, αλλά και της μη δυνατότητας λόγω έλλειψης προσωπικού ελέγχων στις εμπορικές και Βιομηχανικές επιχειρήσεις όπου η ανασφάλιστη εργασία οργιάζει, παρακαλούμε όπως ενεργήσετε για την ενίσχυση της υπηρεσίας άμεσα με 5 μόνιμους υπάλληλους στο υποκατάστημα του ΙΚΑ.



Σας γνωστοποιούμε ότι μετά από πληροφορίες που έχουμε υπάρχει ενδιαφέρον από υπαλλήλους υποκαταστημάτων για την μεταφορά τους στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Θήβα.



Επίσης ζητάμε άμεσα συνάντηση μαζί σας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι στην περιοχή μας.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ                        Κ. ΚΑΠΟΥΛΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο