Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Τράγκας: Μη χάνετε επαφή, διότι επέρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Θα αλλάζουμε κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις με την ταχύτητα που αλλάζουν ερωμένες οι ένοικοι του Προεδρικού Μεγάρου των Ηλυσίων!

Η τελευταία δημοσκόπηση της GPO (αλλά και άλλες που έγιναν για λογαριασμό κομμάτων, επιχειρηματιών και πρεσβειών) δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία από 8 έως 10 μονάδες.

Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να βγάλει ούτε έναν ευρωβουλευτή. Σύμφωνα με το μέτρο των ευρωεκλογών με αυξημένες πιθανότητες να εξαλειφθεί από τον χάρτη, αφού οι υπόνομοι της μεταπολίτευσης που σκάνε, δείχνουν και αποδεικνύουν ότι οι ηγέτες του και τα στελέχη του ενέχονται και εμπλέκονται σε όλες τις βρώμικες υποθέσεις, στην υποθήκευση της χώρας με ενέργειες και πράξεις που στοιχειοθετούν εσχάτη προδοσία. Ειδικότερα, στα θέματα της Άμυνας και του χειρισμού της Οικονομίας («μαγείρεμα» του ελλείμματος στην ΕΛΣΤΑΤ, CDS, κλπ).

Το ίδιο “χαροπαλεύει” εκλογικά και η ΔΗΜ.ΑΡ. Παρά το γεγονός ότι επιχειρείται με περισσότερο ,αυτή τη φορά, εντυπωσιακά στοιχεία η μετατόπιση του εκλογικού σώματος από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη Ν.Δ. (φωτογραφίες με όπλα κα ναζιστικούς χαιρετισμούς), η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σε ποσοστά μεταξύ 8,5% και 12% με 6 βουλευτές στη φυλακή.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ειδικά αυτή της GPO, στην περιοχή της Αττικής κινούνται στο 4% και η εκτίμηση πολλών είναι ότι δεν ανεβαίνουν στο δεξιό χώρο διότι – παρά την κινητικότητά της – δεν εμπνέει κυβερνησιμότητα η ηγεσία της ενώ η δομή του κόμματος αποτυπώνεται ως χαλαρή κα με πλήθος συγκρουσιακών στοιχείων, παρά την «αυστηρότητα» που έδειξε τελευταίως ο Πάνος Καμμένος.

Πάμε ολοταχώς – και εν μέσω αποκαλύψεων και αφόρητης δυσοσμίας – (πράσινης & γαλάζιας) σε κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανότερο το δεύτερο. Οι πάντες θέλουν να ελέγχουν τον Τσίπρα. Κυρίως οι ξένοι και οι βαρώνοι των Αθηνών που φοβούνται ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τις προειδοποιήσεις και τις απειλές του. Φυσικά εάν δεν υπάρξει πανεθνικό μέτωπο – κατά τη γνώμη μου – ούτε ο Τσίπρας θα μείνει για πολύ επάνω, διότι οι Γερμανοί θα επιδιώξουν (είναι οφθαλμοφανές) ασφυκτικό έλεγχο.

Μην ακούτε ότι θα φύγει η Τρόικα και ότι ο έλεγχος θα είναι πιο διακριτικός. Έχει ομολογηθεί από τον κο Στουρνάρα ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα παίρνουμε χρήματα συνδεόμενα από έλεγχο.

Επίσης, είναι δεδομένο ότι οι δανειστές θα σπρώξουν τον Τσίπρα σε υπερφορολόγηση προκειμένου να τον φθείρουν και ταχύτερα στην κοινή γνώμη.

Απόψε το βράδυ, όπως συνηθίζω να λέω μεταξύ αστείου – σοβαρού, ανοίγουν οι πύλες της κόλασης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ» διότι θέτω σε συζήτηση κα σε δημόσια θέα το θέμα της καθόδου ή μη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις. Πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συζήτηση, οι απόψεις των καθηγητών αλλά και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Όπως νομίζω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συνέντευξη που μου έδωσε ο Παναγιώτης Βλαστός, ο διάσημος έγκλειστος των φυλακών επί 20 έτη για τον οποίο λέγεται ότι κινεί διάφορα νήματα στον υπόκοσμο και ότι έχει σχέσεις με την τρομοκρατία. Τον ρώτησα για όλα. Και μου απάντησε σε όλα: για τις απαγωγές, για την υπόθεση Παναγόπουλου, για τα συμβόλαια θανάτου.

Ακριβώς στις 11 αρχίζει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ στις παρυφές …της κόλασης!

Keep in touch!

Γιώργος Τράγκας


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο