Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου Evpedia του Δρ. Γιώργου Γάκη


Στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του βιβλιοπωλείου Ν & Σ Μπατσιούλας (Πανόρμου 83. Αθήνα) πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου Evpedia του Δρ.Γιώργου Γάκη, από τις εκδόσεις "βιβλιοπωλείο Σύγχρονη Έκφραση".



Πρόκειται για ένα βιβλίο που επικεντρώνει στον Άνθρωπο, και την ανάδειξη του ως προσωπικότητα ή επαγγελματία μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Η έξοδος από το Σπήλαιο στην Πολιτεία του Πλάτωνα. Αλλά με σκοπό όχι την ιδιώτευση ως μία «εξαίρετη αυθεντία», αλλά τον δρόμο προς την αυτογνωσία και τη σοφία με τελική κατάληξη να δημιουργηθεί μία Υγιής και Ευήμερη Πολιτεία, κοινωνία, επιχείρηση.


Ο κ.Γιώργος Γάκης ευχαρίστησε για την παρουσία τους, συναδέλφους, φίλους και συγγενείς που παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον καθηγητή Φιλοσοφίας κ.Στέφανο Ροζάνη, για την ιδιαίτερη τιμή που του έκανε να παραβρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου του, τον Αντρέα Βαβουράκη - οικονομολόγο CFO της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ, τον εκδότη του κ. Νίκο Λαμπρόπουλο και την σύζυγό του Λουΐζα, τον Φίλο του Δικηγόρο Γρηγόρη Ηλιόπουλο, ο οποίος στάθηκε δίπλα του από την αρχή της προσπάθειας μέχρι και τώρα, τον ποιητή κ.Γιώργο Χ. Θεοχάρη, τον Ζωγράφο - Αγιογράφο κ. Χρήστο Μανωλακάκη για την εικονογράφηση του βιβλίου, και την κα. Καίτη  Μανωλακάκη για τη βοήθειά της. Και φυσικά το βιβλιοπωλείο Ν & Σ Μπατσιούλας για την Φιλοξενία της παρουσίασης του βιβλίου του.



Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν μέλη του Συλλόγου «Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας», αλλά και αρκετοί φίλοι του κ. Γιώργου Γάκη, από την περιοχή της Βοιωτίας.


Ενδιαφέρον παρουσίασε, όταν ο Δρ. Γιώργος Γάκης με ένα λογύδριο εντυπωσιασμού (ξύλινη γλώσσα) που βρίσκεται στο βιβλίο του, προσπάθησε να κάνει φινάλε, "εξαπατώντας" τους παρευρισκομένους. Στην ουσία επρόκειτο για ένα πείραμα, που έχει να κάνει με την εισερχόμενη πληροφορία που επηρεάζει τον συναισθηματικό μας κόσμο, όταν το ερέθισμα εκτός του νου εγείρει και το θυμικό μας.

Ο Δρ. Γιώργος Γάκης με ύφος σοβαρό και πειστικό: «Φίλες και φίλοι, ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε πως...ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης και παρέμβασης, μας βοηθάει αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε, τις νέες συνισταμένες και συνιστώσες της πραγματικότητας...

Ταυτόχρονα,

η μέθοδος στην ανάπτυξη της δράσης των στελεχών, εγγυάται την ευρύτερη δυναμική απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε, ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής! 

Τελειώνοντας να θυμάστε το εξής: 

η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι, η αδιάκοπη προσήλωση μας στην λειτουργική τεκμηρίωσης και επαναπληροφόρησης, συμβάλει αναπόδραστα στο να τελειοποιήσουμε, ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των μεγάλων προκλήσεων του καιρού μας!!! 

Σας ευχαριστώ!!!» 

Και το ενθουσιασμένο ακροατήριο ξεσπά με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Το παραπάνω κείμενο, αποτελεί λογύδριο εντυπωσιασμού, έναν ανούσιο λόγο, τη λεγόμενη ξύλινη γλώσσα, ο οποίος συναντάται σε διάφορες εκφράσεις της καθημερινότητας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Βιογραφικό:

Ο Δρ.Γιώργος Γάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στην περιοχή του Κυνοσάργους. Αποφοίτησε από το 6ο Λύκειο Αθηνών, σπούδασε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας των Τ.Ε.Ι της Καβάλας, ενώ απέκτησε Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (Μ.Β.Α.) με διάκριση, από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου (PhD) από τα Πανεπιστήμια, Azteca University και U.C.N. (Universidad Central de Nicaragua), μέλη και τα δυο ιδρύματα του International Association of Coaching - Institutes (I.C.I.).
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως σε πρωτοποριακές μεθόδους Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού, και Οργανωσιακής Συμπεριφοράς.

Έχει αρθρογραφήσει στο περιοδικό «Επιστημονικό Marketig - Management», ενώ άρθρα του δημοσιεύονται τακτικά στο επιστημονικό περιοδικό του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών,  Accountancy Greece (Ag)


Εργάζεται ως Διευθυντής Καταστήματος  στην ALPHA BANK, ενώ συνεργάζεται με το Azteca University ως επιβλέπων Καθηγητής Μεταπτυχιακών φοιτητών.















Νίκος Χατζηδούρος

ThivaPost

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο