Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από τη Βοιωτία ξεκίνησε  την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών ο Θανάσης Γιαννόπουλος. Χθες  το απόγευμα στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  παρουσίασε τον πρώτο από τους πέντε αντιπεριφερειάρχες, που  είναι ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης.
 Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς φαίνεται πως έχει καταλήξει
και στο πρόσωπο που θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού του στην Εύβοια. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τον Γιαννόπουλο θα είναι ο γιατρός Γιώργος Χαλιώτης.
 Στην Ευρυτανία, το όνομα που ακούγεται για την αντιπεριφέρεια είναι του  Βασίλη Καραμπά, ο οποίος όμως δεν εχει απαντήσει  ακόμα στην πρόταση που του εγινε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη .  Στη Φωκίδα ο Θανάσης Γιαννόπουλος  προσπαθεί να αξιοποιήσει  τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, από τις επιλογές του Κώστα Μπακογιάννη, ωστόσο ακόμα δεν έχει κλειδώσει το όνομα του Αντιπεριφερειάρχη. Το ονομα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη είναι του Γιάννη Εμμανουήλ.
 Στη Φθιώτιδα,  για τη θέση αυτή φαίνεται να προκρίνεται το ονομα της Βιργινίας Στεργίου, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που είχε δεχτεί πρόταση και από τον Κώστα Μπακογιάννη να συμμετάσχει στο Συνδυασμό.

lamiakos-typos


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο