Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Παίξτε και λίγο από Ελλάδα

“Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο” Πατήρ Δανιήλ.
Δέκα οχτώ μέρες που εξαφανίστηκε το Boeing των Μαλαισιανών γραμμών και… θρήνος. Δε λέω, θλιβερό! 239 άτομα αγνοούνται από αυτή την πτήση και ούτε πόλεμος να ήταν… ή μήπως ήταν;  Εν πάσει περιπτώσει τόσες μέρες δεν μπορεί να μονοπωλούν τις ειδήσεις των καναλιών με ότι πιο απίθανο σενάριο για την εξαφάνιση. Τα ίδια αναπλάθονται, αναμασιούνται και πασπαλίζονται με γνώμες ειδικών για να δώσουν… τί; Απάντηση λογική για τον εξαφανισμό του θηριώδους αεροπλάνου. Υπάρχουν δύο οι θεωρίες, μια λογική και μια… προφητική.
Η λογική, και πιο πιθανή μια και οι Αμερικάνοι κάνουν την πάπια, να το κατέβασαν από την βάση DiegoGarcia στον Ινδικό Ωκεανό γιατί θεωρήθηκε επικίνδυνο και μάζεψαν κουτιά και τυχόν συντρίμμια οπότε αν βρείτε τίποτα γράψτε μου.
Η δεύτερη, η προφητική, του γέροντα Δανιήλ να έρχεται από τον 17ο αιώνα! “Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο. Πολλοί θα ψάχνουν αλλά δεν θα βρίσκουν. Τότε ο πόλεμος θα πιαστεί από πάνω. Οι ορθόδοξοι θα ενωθούν και θα κατατροπώσουν τον Φράγκο και την Τιάρα. Ο κοντός Μόσκοβος μαζί με τους δικούς μας θα υψώσουν ξανά την βυζαντινή σημαία στην Βασιλεύουσα την ώρα που θα φεύγουν οι Τούρκοι να σώσουν τη φυλή τους στην Κριμαία” (από το Newsbomb). Κάντε όνειρα!
Εσείς διαλέξτε και πάρτε ότι σας ικανοποιεί αλλά, για το Θεό. Αφήστε τα σενάρια κατά μέρος και ασχοληθείτε, σαν πρώτο θέμα, με αυτά που μας ταλανίζουν αφόρητα και απειλούν τη ζωή 10εκατομυρίων. Όπως για παράδειγμα την απεργία διαρκείας των φαρμακοποιών –ταλαιπωρία για τους ασθενείς- , την κατάθεση από την Τράπεζα Ελλάδος για την διευθέτηση των δανείων πάντα σε βάρος του κόσμου, τις ανόητες δημοσιεύσεις ανήμερα της παλιγγενεσίας μας άρθρων σε βάρος της ιστορίας μας από ανθρώπους-ρυάκια του ποταμού που θα ζητήσουν την ψήφο μας και…
Όπως επισημαίνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης: “Η κυβέρνηση κινείται προς την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που αποτυπώνει την συμφωνία της με την τρόικα την ερχόμενη Παρασκευή, έχοντας αποκρύψει το ακριβές περιεχόμενό του και μη παρουσιάζοντας στον ελληνικό λαό τι συμφώνησε με τους δανειστές.
Πρόκειται για μια μεθόδευση, που επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο των βουλευτών μέσα από εκβιασμούς και πιέσεις, με σκοπό να προωθηθεί μια νέα συμφωνία – μνημόνιο για τις εργασιακές σχέσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες αλλά και την παραγωγή γάλακτος στη χώρα μας. Ένας νέος εργασιακός μεσαίωνας προβάλει, ενώ οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας θα υποστούν βαρύ πλήγμα.
Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου δεν νομιμοποιείται να ψηφίσει μια τέτοια συμφωνία. Κάθε μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου οφείλει να αντιστοιχηθεί με τα συμφέροντα του ελληνικού λαού”(Από ΕΝΕΤ Ελευθεροτυπία).
Επί τέλους, σταματήστε να στρέφετε το ενδιαφέρον και τα βλέμματα αλλού. Εξοστρακίζετε την προσοχή του κόσμου από θέματα που θα ρυθμίσουν την ταλαίπωρη ζωή του. Εκτός και αν αυτός είναι ο σκοπός σας, άγνωστο γιατί(κι ότι θέλει ο καθένας υποθέτει), για να σας πω πως μέχρις ενός σημείου το καταφέρατε. Περισσότερα γνωρίζει ο μέσος Έλληνας για τα συμβαίνοντα στις αερογραμμές της Μαλαισίας παρά για… της Λιάνας τα κοσμητικά επίθετα προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πριν λίγο είχαμε μάθει για την Ουκρανία ότι δεν μάθαμε για την… μάνα μας. Παίξτε και λίγο Ελλάδα. Για τα άμεσα προβλήματα που μας πλακώνει το μνημόνιο ή μήπως είστε αντί(;)μνημονιακοί;
Λες να, μάλλον θα, αλλά μπααααα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο